Hirdetés
Aktív témák
-
Som@
őstag
Slug: Még miost elmegyek gyorsan pancsolni, mert kicsit büdös vagyok. :DDD
Aztán megnézzük, megszerkesztjük, feltöltjük. Kb. olyan éjfélre fent lesznek. :D -
Som@
őstag
''AMcsikról mikor készűl hasonló volumenű film?És az ilyeneket miért ők készítik másokról, miért nem a németek magukról?Hitelesebb lenne.''
Ebben egyettértünk.
Azonban az általam felvetett oldalon a német jelentések találhatók meg (angol nyelven). Ennél talán nem kell hitelesebb. -
Som@
őstag
johnny44: igen kipihentem magam. Mostanában sikerül elég sokat aludnom. :))
Amúhy azért jöttem át ide, hogy nehogy megint az legyen a baj, hogy offolunk egy másik topikban. Látod: most már figyelek! (de vajon meddig? :DDD) -
Som@
őstag
Nyilvánosak a náci kísérletek jegyzőkönyvei
[L]http://index.hu/politika/kulfold/nazi0819[/L]
Én már vagy fél órája ezt olvasgatom. Nem semmi miket csináltak ezek, akkor, ott. :(
És még mennyi mindent nem tudunk.
Nem azt mondom, hogy tanulságos olvasmány, de itt nagyon sok olyan dolog van (szinte minden) ami a törikönyvekből kimaradt! -
Som@
őstag
Akit netalánérdekel, tettem fel a Budapest Plázsról is képeket az alábbi címre: [L]http://kep.tar.hu/s0ma/index.phtml?aid=27588224 [/L]
-
Som@
őstag
Nem rég jöttem haza a városból. Kint voltam(tunk) a víziparádén.
Most töltöm fel a képeket az alábbi helyre: [L]http://kep.tar.hu/s0ma/index.phtml?aid=27588187&beginnum=0[/L]
És ha már ott jártunk, megnéztük a Budapest Plázst!
Kommentárok folyamatban... -
Som@
őstag
Ki megy a hétvégén megrendezésre kerülő Kecskeméti Repülőnapra?
-
Som@
őstag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Miért? Nincs monitorod? ;]
De most tényleg? Te csak nem a következőket tapasztaltad? Bár az Xp tudvalevőleg szereti az 512 ramot, de ha csak a fele van, akkor sem szokta szóvá tenni, főleg nem egy kék képernyőn. -
Som@
őstag
Vazz. Az index.hu-nál tényleg csak amatőr fotósok dolgoznak? Kemény megfeszített munka után (:DDD, nem kell teljesen komolyan venni) leülök, hogy elolvassam, mi törpén kis hazánkban és a nagyvilágban. Erre meg milyen igénytelen xar képeket kell nekem néznem. Már azt hittem a monitorom lett koszos, vagy én nem látok ki a szememből a sok csipától. Bár ez utóbbi elég valótszínűtlen ilyentájt, lévén, hogy már igen rég óta talpon vagyok, és azóta már 2x fürödtem is. Szóval mik ezek a hányadék képek újabban az indexen? :DDD
Bocs, de egy kicsit pipa lettem. :( -
Som@
őstag
A hangulat nagyon ott van. Már meg van a dupla pengéjű fénykard. Valami félelmetes hangulata van. A sith lovagok ellen pedig általában a ''grip'' erőt használom. Tudod, amikor torkánál fogva felemeled az ellenfeledet.
A szörnyes pályán én is voltam, de nem tudtam megcsinálni. Visszatöltöttem egy mentés, és azt kihagytam. -
Som@
őstag
''A média pedig nagy úr, nekem semmi bajom nem volt egyébként Bessenyeivel, az rtl klubbos ''bohóckodásai'' előtt.''
Na látod ezt egy kicsit jól látod. Valamilyen szintem saját magát el kellett adnia, hogy a szponzorok támogassák. De ha az egyik ismerősödnek is ilyen lehetősége lenne, akkor ő is hasonlóképpen ''bohockodna''. Ugyanis tudná, hogy ez sajnos hozzá tartozik, ahhoz, hogy milliókat kapjon. :( -
Som@
őstag
''Támogatókkal is lehet csendben, normálisan sportolni.Nem pedig felfújt lufiként.
SZerintem elég ciki egy olyan verseny, amin minden pillantban azt mondják, bp erre azt mondja , hogy, bp úgy gondolja, és aztán ugyanazt a versenyt bp megnyeri.''
Amúgy ezt Te honna veszed, már megbocsáss?! Kint sem voltál! :(((
Jah, az RTL Klubon láttad? Vagy mesélték? -
-
Som@
őstag
''Egyébként tényleg nagyon sok világrekorderünk van, őket miért nem támogatják jobban?''
Erre elég egyszerü a válasz: a szponzor dönt, miben lát fantáziát. Jó helyre kell menni, és jól kell eladni magad. Besenyeit sem keresték meg, hanem ő lépett az ügy érdekében. Tett érte valamit, nem panaszkodott, hogy most mi lesz... -
Som@
őstag
''Sztárolva van.'' :((
Szerintem egy sincs, legalábbi az én szememben. Ismert emberek vannak!
Besenyei számomra nem több egy ismert embernél. Tetszik amit, és ahogy csinálja.
De a Tököli Repülőnapon mindenki produkciója tetszett. Pl számat tátottam, amikor a vitorlázógéppel mürepültek... -
Som@
őstag
''Támogatókat szerezni pedig nehezebb, mint fehér hollót látni''
Ezzel sajna tisztában vagyok. Nap mint nap látom. :(
De honnan tudod, miből volt pénze elkezdeni? Azért a szponzorok nem szoktak csak úgy 5-10 milliókat osztogatni minden előzetes eredmény nélkül. Kell nekik biztosíték, hogy a befektetésük megtérül. -
Som@
őstag
''Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.''
1. Besenyeit csak az utóbbi időben karolták fel a szponzorok (biztos volt sok felesleges milliójuk, hogy kidobják az ablakon'' :)
PEACE! -
Som@
őstag
A szervezés tényleg lehetett volna jobb is, de ugye először volt ilyen. Remélem tényleg lesz hagyománya.
Bemondók: Szujó Zoli kritikán alul teljesített. Pedig én tényleg kedvelem. De most olyan feje volt (közelről láttam:)
Nekem a Matadorok bemutatója tetszett.
Azért valjuk be őszintén, ennek a műfajnak Besenyei a nagy tudója. (Nem véletlenül Ő az egyik kitalálója:) ) Földközelben, éles fordulókkal, hajszál pontosan. Ha nézted a belső kamerás képeket,látszott, hogy egyáltalán nem rángatja a gépet. Szinte eggyé vált vele.
Remélem lesz folytatása. Én biztos ott leszek. Most meg készülök Kecskemétre, a repnapra. Remélem sikerül lejutnom. -
Som@
őstag
Tegnap kint voltam a tököli reptéren, az első Red Bull gyorsasági akadályrepülésen. Nem semmi miket tudnak ezek a pilóták. Nagyon látványos volt.
Volt még kint rajtam kívül valaki?
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest