Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
crab
senior tag
Emlékszem rá..
egyébként, június 12. én vetödtem el ide először, novemberben regisztráltam és márciusban postoltam először.:) -
crab
senior tag
Valaki tudna nekem küldeni egy serialt az Office 2000 prof sr1-hez?
Ez nem warez, a cd erdeti, de sajnos az eredeti key elveszett és a neten találhatóak közül egyet sem fogad el... -
crab
senior tag
Ez a 666. hozzászolásom:

Köszönöm a figyelmet ennyi volt! -
crab
senior tag
Nemtudja valaki annak a site-nak a címét ahol pólókat lehet rendelni különböző mintákkal?
Ja és ez egy magyar oldal. -
crab
senior tag
Nemtudja valaki annak a site-nak a címét ahol pólókat lehet rendelni különböző mintákkal?
Ja és ez egy magyar oldal. -
crab
senior tag
Megint felteszem azt a kérdést, hogy tud-e nekem valaki csinálni egy olyan progit,
ami kb 1 centire ''kilengeti'' az egeret fel-le irányban?:) -
crab
senior tag
tudna nekem valaki csinálni egy olyan programot ami rezegteti az egeret?
mondjuk kb 1 centit? -
crab
senior tag
Sokat számít a tv-nél, hogy 50 vagy 100Hz-es?
-
crab
senior tag
AND1, alámerült a topicod!:)
-
crab
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Na igen, magyar oldalas anomália itt is van, de az a szomorú, hogy ez már lassan egy hónapja ilyen, most emailt fogalmazok, mert ez nem állapot, azért kérdeztem meg hátha nálam van a bibi, holnap ki próbálom integrált hálókártyával, ha úgy sem megy, akkor küldöm a mailt a szolgáltatónak!
Adsl-ed van?(nekem nem) -
crab
senior tag
A legújabb problémám:
Ma bekapcsoltam a gépem játszottam egy kicsit, utána akartam netezni, a prohardver a kezdőlap az bejött, bármilyen más sitera akartam menni, nem
tudtam, a böngésző a hostname lookup-nál akadt el, gondoltam beszart az isp-m dns-e, a prohardver azért jön be mert benne van a dns cache-ben, hosszas szarakodás után sem bírtam bepöccinteni, aztán reset, működik! Akkó' mivan?
Használjak mást a ZA helyett? A hálókártya lehet a hibás? Win reinstall?(ezt inkább ne) Opera és exploit alól is ugyan az volt az eredmény!
aki tud az segíthetne!
thx!:) -
crab
senior tag
Most kaptam mailt,lehet szavazni legyen-e a narancs, tetves és dugónak folytatása!
Akinek tetszett az szavazzon! [L]http://www.thavid.hu[/L] -
crab
senior tag
Panthernak miért van aláhúzva és vastagon szedve a hozzászólás száma?
Csináltam a screenshotot is, hátha ''eltűnik'':[L]http://www.tar.hu/crab/kepek/panther.GIF[/L] -
crab
senior tag
Tudásalapú régió a Zsámbéki-medencében.
A Zsámbéki-medence ötezer hektáros területén valósulhat meg a magyar Szilícium Völgy. A Talentis program néven futó projekt 20 év alatt, hozzávetőleg 12 milliárd euró felhasználásával építené ki a tudásalapú régiót.
A tervek szerint a 13 település alkotta térségben, nagyrészt magánbefektetők beruházásaival olyan tudásalapú régió alakul majd ki, ahol a lakosság számára az átlagon felüli életminőség előfeltételeit is megteremtik - mondta Takács Ernő, a vállalkozás programigazgatója.
A sikerhez mindenekelőtt magas fokú képzettség szükséges, ezért a projekt első fázisában oktatóbázisokat, egyetemi központot, kutatóintézeteket terveznek építeni, munkalehetőséget teremtve a célterületen jelenleg élő 46 ezer embernek. Nagy részük egyelőre Budapestre jár be naponta dolgozni.
A projektet előkészítő dokumentum szerint a leendő tudományos bázisokon főleg az informatika, a biotechnológiai, a környezetgazdálkodás és a részecskekutatás kapna majd szerepet.
Az elképzelések megvalósulását a Magyar Tudományos Akadémia és az Oktatási Minisztérium is támogatja - tette hozzá a programigazgató. A projekt megvalósítási szakaszában ehhez nyilván más kormányzati szervek is csatlakoznak majd.
A Talentis program elképzelése, hogy a 75-80 százalékos, részben magántőkéből megvalósuló fejlesztések következtében az ingatlanok felértékelődnek, a létrehozandó termálfürdő-üdülőfalu, a golf és lovaspályák, valamint a turizmus pedig önmagában is profitot eredményeznek. Az itt élő őslakosok egy részének megélhetésében a biogazdálkodásnak jut majd nagy szerep, a betelepülők pedig a létrehozandó intézményekben vállalnának állást.
Amennyiben a kormányzat komolyabban is a tervek mellé állna, tekintélyes mértékben EU támogatást is igénybe lehetne venni.
A Talentis magánbefektetőiből alakult Terratalent és a Zsámbéki-medence Térségfejlesztési Kht. többségi tulajdonosa lett a Herceghalmi Kísérleti Gazdaságnak, így közösen hozzájutottak a HKG Rt. által megművelt állami földek 50 éves bérleti jogához is.
A projektek előkészítésére eddig mintegy 2,5 milliárd forintot használtak fel. Az ütemezés szerint jövőre már felépül több oktatási bázis, azt azonban még nem tudni, hogy melyik településeken.
Tud valaki valami egyebet róla, lesz ebből valami? mindenestre érdekes.
valakinek van esetleg véleménye róla? -
crab
senior tag
Van még pár előnye az operának, mouse gestures(többek között ezért nem tudnék vissza térni az IE-hez), skinnelhető, testreszabható, blokkolja a popupokat, kitölti a formokat, google közvetlenül elérhető a toolbarról, normális java-t használ, nem a kindózosat. És a letöltéseket is jobban kezeli mint az exp! Meg van levelező kliense.
Összeségében sokkal jobb választás mint az exploit!:) Főleg, ha megjelenik az új verzsön! -
crab
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Az oldalakat a save with images menüponttal kell menteni, így OK.
Nem tudom az IE miben különbözik ettől, most kipróbálom!:)
remélem erre gondoltál és tudtam segíteni!:)
ps: remélem sok javítást eszközölnek(van is mit) majd az új verzióban, mert már elég régóta ülnek rajta!Engem legföképpen az idegesít, hogy nem animálja a gif-eket.
De még így is sokkal jobb mint az IE,:D és azt sem szabad elfelejteni, hogy semmi köze a 7es verziónak a többihez, ezt teljesen újraírták, tehát ezek a hibák majdnem tekinhetők gyerekbetegségeknek.
Én már vissza sem tudnék térni az IE-hez. -
crab
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Kössz!:D
-
crab
senior tag
Kisebb frissítésen ment keresztül a smiley list, lehet csekkolni!:)
A link az aláírásomban. -
crab
senior tag
De, ha növeljük a hozzászolások kilistázásának a számát, kevesebb oldalletöltést generálunk, én visszaveszem 30-ra, kivárom a RI/OS R3-at!:)
-
crab
senior tag
rám nézett egy bogár, most kikapcsolom a gépet mielött rövidre zár valamit!
-
crab
senior tag
Elértünk egy újabb mérföldkövet!
1500+ lekérés érkezett a smiley listre!
-
crab
senior tag
Minek a rövidítése az EAX?
-
crab
senior tag
Ez a hsz tsello -nak szól!
Légyszives vedd ki, az aláírásodból azt a képet, vagy tedd át más tárhelyre, mert egy bejelentkezési ablak jelenik meg amikor benézek egy fórumba amibe te is beleírtál!:P
Thx! -
crab
senior tag
Nézd meg az én smiley listemet, igaz nem kódok de van jó sok!:)
[L]http://www.tar.hu/crab[/L] -
crab
senior tag
Kész van az új smiley list, ki lehet próbálni!:) [L]http://www.tar.hu/crab[/L]
Külön köszönet KovacsUr -nak amiért segített!
A használata egyszerűsödött, csak click a kiválasztott smileyra és beillesztés a hozzászolás mezőben! A választék is nagyobb lett!
sajnos Operával nem működik megfelelően, de a régi site megmaradt, azt lehet használni, hamarosan azt is bővíteni fogom!
Köszönöm az eddigi elismeréseket, már több mint 1200 lekérés érkezett!
-
crab
senior tag
Azt hiszem most lefekszek...ja és ma előrébb léptem a ranglistán a ph!seti teamben!
-
crab
senior tag
Látom ráéreztél a képszerkesztésre a mobilra konvertálos téma közben!:)
De azért szólhatnánk parcinak hogy cserélje ki a mostani rákot a te megszépítettedre, nem? -
crab
senior tag
Panther kérésére a smiley neve moderálva!:)
-
crab
senior tag
Nézelődtem a plusabit-on, kellemes érzés fogott el a régi problémák olvasgatása közben!Próbáljátok ki ti is, jó vissza emlékezni az akkori időkre!:)
-
crab
senior tag
Egy szivességet kérnék!
Akinek van kedve próbálja meg, hogy le bírja-e játszani:[L]http://www.tar.hu/crab/26hobc.mp3[/L]
Ez egy mp3pro kódolású zene, de nálam nem akar szólni!
Thanks! -
crab
senior tag
Készítettem egy ph fórum smiley kiegészítő oldalt is, elég gány, de a célnak ez is megfelel!:)
Az Opera userek pedig mégjobban örülhetnek, ha egyáltalán örülnek,
mert be lehet rakni az oldalt Hotlist Panelnek!! Így nagyon egyszerű forumozás közben a megfelelő smiley-t kiválasztani és baszurni is mert csak copypastelni
kell az url-t.
IE-be hibátlanul jelenik meg, Operában megszokottan lassan animálja a gifeket
és a hotlist panel első betöltésénél villoghat, de várjátok meg míg betöltődik, lépjetek el onnan majd vissza és így már tökéletes!
Remélem hasznát tudjátok venni!
Itt egy kép, hogy-hogy néz ki hotlist panelben: -
crab
senior tag
Csináltam magamnak ph-s hátteret!:C
Itt van:[L]http://www.tar.hu/crab/phbackground.jpg[/L] -
crab
senior tag
Ezt nézzétek meg:
[L]http://www.fitconnection.com/cgi-bin/search/iforum.cgi?action=edit_account[/L]
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest