Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BIOS topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
még1x: :)
amúgy nem tudja vki véletlenül, hogy hol lehetne Pesten kapni két 20cm*10cm aluminium-lapot, úgy pár mm vastagot?
vmi lapszabászat, v hol csinálnak ilyesmit? autóbontóban esetelg? :F -
Hold
őstag
Mindenkinek minden jót
-
Som@
őstag
A szervezés tényleg lehetett volna jobb is, de ugye először volt ilyen. Remélem tényleg lesz hagyománya.
Bemondók: Szujó Zoli kritikán alul teljesített. Pedig én tényleg kedvelem. De most olyan feje volt (közelről láttam:)
Nekem a Matadorok bemutatója tetszett.
Azért valjuk be őszintén, ennek a műfajnak Besenyei a nagy tudója. (Nem véletlenül Ő az egyik kitalálója:) ) Földközelben, éles fordulókkal, hajszál pontosan. Ha nézted a belső kamerás képeket,látszott, hogy egyáltalán nem rángatja a gépet. Szinte eggyé vált vele.
Remélem lesz folytatása. Én biztos ott leszek. Most meg készülök Kecskemétre, a repnapra. Remélem sikerül lejutnom. -
tozso
tag
A verseny király volt, de a szervezés már nem annyira.
Kicsit értelmesebb bemondók kellettek volna, jobb büfék és hogy tényleg közelebb lehessen menni a gépekhez megcsodálni őket.
Látszott hogy még nagyon új verseny, szinte minenki más taktikával próbálkozott. Aztán rájöttek hogy mint Besenyei mutatta a föld közeli gyors fordulás a leghatásosabb. Jó volt a legvégén izgulni az időeredménye miatt.
Fantasztikusan jók voltak azok a régi amcsi gépek, gyorsak kecses mozgásúak.
Szerintem nagy hagyománya lehet majd és jó lenne, ha évről évre itt rendeznék meg és színvonalasabb lenne mindig. -
Som@
őstag
Tegnap kint voltam a tököli reptéren, az első Red Bull gyorsasági akadályrepülésen. Nem semmi miket tudnak ezek a pilóták. Nagyon látványos volt.
Volt még kint rajtam kívül valaki? -
slug
senior tag
Meglepődve látom, hogy csak 2 aktív tag van!
-
lesaux
veterán
Nem tudjátok, csengőhangokat honnan lehetne szerezni? Olyan hely kéne, ahol nem azt írják, hogy töltsem le 400+áfáért, hanem le van szolmizálva.
Más: SonyEricsson T100-asra küldtem egy képüzenetet. Hogy tudom elmenteni háttérképnek? Mert nagyon úgy tűnik, hogy sehogy. -
PeliScan
addikt
amúgy nem tudja vki véletlenül, hogy hol lehetne Pesten kapni két 20cm*10cm aluminium-lapot, úgy pár mm vastagot?
vmi lapszabászat, v hol csinálnak ilyesmit? autóbontóban esetelg? :F -
PeliScan
addikt
Nah, twollah, látod, nem védetted le az aláírásod, és holmi rendőrfőnökök ellopják a mottódat. :))
:DDD ) -
Edem
senior tag
Elmentem haza, nagyon álmos vagyok.Hétfőn pedig figyelj oda, nehogy lemaradjak valamirol! :P
-
Polesz
addikt
Na mentem aludni, mert széthullottam a hülye fotelban a kényelmetlen egérfogástól és az idióta gépeléstől. Gyerekek ne csak a gépre költsetek. Fontos a megfelelő pozíció is a gép előtt. Én ma eddig bírtam :)
-
tozso
tag
Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hú de nehéz és maratoni volt ez a vizilabda vb Döntő.
Vb arany bezsebelve. :C :C :C :C -
tozso
tag
Most értem haza a Red Bull Air Race-ről. Hát skacok nagyon jó volt és győzőtt az igen kiválló Besenyei Péter. :C :C :C
Volt még kinnt valaki? -
Cathfaern
nagyúr
Ez nem lehet igaz. Két dolgot is akartam ide írni, de egyikre sem emlékszem, pedig már egy fél órája gondolkozom rajtuk. Na mindegy, megyek és elásom magam :O
-
AND1
őstag
Ha már Polesz kollégával itt vagyunk:
- Kit érdemes feleségül venni?
- ???
- Egy néma lányt az árvaházból. Se duma,se anyós.
(kiegészités: csak kex :) ) -
Fr4G
aktív tag
<b> vajh mukodik? </b> <i>es ez?</i>
-
slug
senior tag
Nem működik a smiley-s hely! Legalábbis nekem!
Meg valaki segíthetne az Animált gif? című topicban is. -
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Ki volt próbálva az összes , tudom hogy a csigának is lassú, de egyiken sem indult 166 szinkronban.
-
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
De léteznek.AZ én alaplapomon be lehet állitani.Alapbol 8 5 5 talán, vagy 7 4 4.De lehet manualisan allitani 15ig
-
crab
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Na igen, magyar oldalas anomália itt is van, de az a szomorú, hogy ez már lassan egy hónapja ilyen, most emailt fogalmazok, mert ez nem állapot, azért kérdeztem meg hátha nálam van a bibi, holnap ki próbálom integrált hálókártyával, ha úgy sem megy, akkor küldöm a mailt a szolgáltatónak!
Adsl-ed van?(nekem nem) -
crab
senior tag
A legújabb problémám:
Ma bekapcsoltam a gépem játszottam egy kicsit, utána akartam netezni, a prohardver a kezdőlap az bejött, bármilyen más sitera akartam menni, nem
tudtam, a böngésző a hostname lookup-nál akadt el, gondoltam beszart az isp-m dns-e, a prohardver azért jön be mert benne van a dns cache-ben, hosszas szarakodás után sem bírtam bepöccinteni, aztán reset, működik! Akkó' mivan?
Használjak mást a ZA helyett? A hálókártya lehet a hibás? Win reinstall?(ezt inkább ne) Opera és exploit alól is ugyan az volt az eredmény!
aki tud az segíthetne!
thx!:) -
biga
őstag
Huhh! Ez a topic egy picit nagyra nőtt, mióta erre jártam (úgy a 200 hozzászólás körül). Kérdem én: Hogy lehet az, hogy egy ilyen oldalon a két legnagyobb hozzászólást produkáló topic ez és a politikusokról szóló. Ez a topic még hagyján, ilyen is kell. de a másik?
-
twollah
nagyúr
Na megkezdtem ámokfutásom a Viccrovat2ban.
-
CsendPenge
őstag
Ilyen értékek sajna (sajna? szerencsére!) nem léteznek késleltetésben, vagy legalábbis amióta a szakmát gyűröm, nem találkoztam velük.
Szóval, a következő bios beállítások érdekelnek:
(bios-ba belépve) Advanced Chipset Configuration belül
(Memory Timings alatt)
T(RAS) (manual szerinti alapérték: 6)
T(RCD) (manual szerinti alapérték: 3)
T(RP) (manual szerinti alapérték: 3)
CAS Latency (manual szerinti alapérték: 2.5)
Ezek viszonylag konzervatív (memória) késleltetési értékek. Amit te írtál, az még a csigának is lassú. Ja, és ezek a 7NJL1 Apogee alaplap manualjából származnak. (nota bene: az Asus lapomon is u.a. alapértékek vannak) -
twollah
nagyúr
Megint koszos lett az egerem.
Nagyon érik az optikai egér. -
twollah
nagyúr
Elmúlt a szív fájás.
Remélem elrontottam pár ''rajongóm'' kedvét. -
neduddki
nagyúr
HI!
nalam epp 50-en van az oldal megsem latoma 1001-1002-ig levo dogokat ma legalabbis az oldal ures:-((((((
udv
neduddki -
colex
tag
arrulja mar el valaki mi az az off?:)
-
twollah
nagyúr
Fáj a szívem felőli oldalam.
Fog az átok... -
Bagoly
senior tag
A viccrovat 2 másnak se mutatja az új postokat?
A fóromoknál az van, hogy Edem írt bele utoljára, de én GW után nem látok több hozzászólást. :F
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de megoldódott! nagyon hiányzott a ph!, már nem tudtam mit csináljak, de most már működik