Hirdetés
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
BobMaster
üzenetére
Huh. :) Köszi. Bár nem mondom, hogy teljesen értem. :F
Az Andorak szocio könyvben a városfejlődés 55 éves ciklusával és a 1970es olajválsággal van párhuzamba állítvan. Tehát egyszerűbebn fogalmazva;
a gazdasági fejlődés és recesszió jellemzően ciklikus tulajdonságú, és ennek okát a globális pénzügyi spekulációknak tulajdonítják? kb? -
BobMaster
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
A Kondratyev-féle hosszúhullámú (45-60 évig tartó) inflációs/deflációs ciklust hatalmas spekulatív pénzáramlatok okozzák, amelyek az árupiac és a kötvénypiac között oszcillációs mozgást végeznek. Ez a mozgás egyenes tükröződése a halmozási hajlandóság (propensity to hoard) hullámzásának. Így tehát a Kondratyev-ciklus problémája visszavezethető a következő kérdésre: mikor, miért és hogyan változik a halmozási hajlandóság?
-
PeliScan
addikt
Légyszi, vki világosítson már fel, hogy mi is az a ''Kondratyev-ciklus'' Engem elsősorban a szociológiai vonatkozása érdekelne.
Hatalmas thx a megfejtőnek! :)
(igen, rákerestem, de vagy használhatatlan, vagy 900 oldal. a kettő között kéne vmi, pár mondat) -
j.bravo
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
:DDD :DDD :DDD :DDD
Nem mintha én többet tudnék róla (de ez nem jelenti azt hogy hülyén is akarnék meghalni!!! )
:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD -
kamikaze boci
őstag
Szétoffolom az offtopikot :DDD. Meséljetek nekem a legendás Hold nevű júzerről! Sokszor emlegetitek, de miért is kötlező része a PH!-s ismereteknek :F
-
PeliScan
addikt
Mit kötöszköcc, haddhalljam? :)
nagy divat lett saját oldalt berakni aláírásnak... [L]http://www.extra.hu/PeliScan[/L] << két éve nem frissült, ráadásul nincs rajta semmi. de abből legalább sok, és tömény.
Nem értem, mi a gáz. nincs rajta semmi > de semmiből sok van > ami nem híg semmi, hanem tömény semmi
any questions? :) -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
hmmmmmm.... a hűtöbe tettem a kenyeret... :)
-
Vkinek +van a J-perk nevű program?Ha igen dobjon egy mélt[L]mailto:athlonboy@maffia.hu[/L]
-
PeliScan
addikt
Tudna nekem javasolni vki egy jó, könnyen kezelhető (mivel abszolút kezdő vagyok ezen a téren, bár gondolom nem túl bonyolúlt anyway) FTP-böngésző, letöltő, nemtomilyen progit mondani?
Ehh, érthetőbben; :)
Szóval FTPrő szertnék letölteni, most DownloadAccerlerator használok, tom, szar, pont ezértszertnék váltani. Mire is..?
Hlp plz! Thx! (hárombetűs angolszavak rlz.:DDD) -
twollah
nagyúr
Igen, igen, igen!!!
Újra munkanélküli vagyok július elsejétől.
De jó nekem. -
Panther
HÁZIGAZDA
:)

-
PeliScan
addikt
Mondjuk ezt én is, és szerintem sokunk érzi így _néha_! De azért, ha jobban belegondolsz, sok ember van az életetben (és ez biztos!) akikek igenis hiányoznál. (ha nagyon ömlengős akarok lenni, akkor pl itt a PH!n) amikor nekem szarul jön ki minden, akkor inkább cinikus leszek, mint búskomor. Ugye ez számomra majdenm hogy vicces, persze a környezetnek meg elég szar, de hát ilyenkor kit érdekelnek, ugye. Szóval, a tanácsom; légy cinikus! :)
(miért, mi történt ma, ami az utcsó csepp volt/van?) -
DJ Mythos
aktív tag
1.Szerintem is fölösleges volt betenni. Ha már mindenki parázik a hosszú aláírásoktól, meg a ''sok'' képtől, hogy szétvagdossa a fórumot, akkor nem értem minek kellett ezt betenni!? :U (ez nem biztos, hogy új), :C, :F
2.Nem tudom, hogy csak nekem nem, vagy másnak sem, de nekem nem jön fel a userről az info, ha a nevére kattintok. Vmi hibát ad fel: ''Sor:0'' -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Amúgy az a baj hogy alapjában véve baromi sok a rossz nap. Jó, amikor buli van akkor el tudok lenni a barátokkal meg ilyesmi, szóval akkor nem gondolok erre, de ilyenkor amikor nincs semmi, gyakran eszembe jut hogy engem igazából senki nem szeret. Szóval úgy igazán. Biztos érted mire gondolok. A mai nappal megfejelve az egészet pedig... pfff
-
klepto
addikt
OFF
Ha így haladtok, ezt a topicot is bezárják holnapra :DD
ON -
PeliScan
addikt
És mivel pszichológiára is felvételizem (s bár nem tanulok rá > szóbelizni se hívnak be:))
Persze, sok embernek fontos vagyok, de ha erre azt mondod, hogy te nem, akkor... akkor... huh. :)
Most ez egy szar nap; de a holnap viszont jó lesz. Vagy azután. Esetleg 3 nap is szar, és? Fiatalok vagyunk, lehet ennyi luxus, hogy néha szar napunk van. -
PeliScan
addikt
Igazad van. Akkor itt folytassuk. :)
-
twollah
nagyúr
MINDMEGHALUNKMINDMEGHALUNKVILAGVEGEMINDMEGHALUNK! PIROSGOMB RULEZ!
-
twollah
nagyúr
Oh hell!!!
Micsoda ultra fos napom volt ma. -
Shim
őstag
Egon:
Affene...akkor két lehetőség van:
1/adsz egy site címet
2/1Mbos darabokban elküldöd a hotmailes címemre :) -
neduddki
nagyúr
HI!
Den kibe akadta ma??????????:-)))))))))))
Latom elvana gyerek!:-))))))))
MIvolt a nezetekteres oka hagy rohogjunk mar az elvtarson!
udv
neduddki -
jojojo
senior tag
Den valaki nagyon kostolgat.
Erről mindig drága EZAZ jut eszembe. Most eléggé hiányzik:O -
PeliScan
addikt
Ha vmelyik kedves házigazda, v moderátor kijavítaná a html-taget itt;
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=6386[/L] (#158)
thx! :) -
Shim
őstag
JÓ ÉJT MINDENKINEK!
-
marcee
addikt
Ilyen még nem volt: ma egyenesen xarrá ph!-ztam a szemem.
Folyik a könnyem, nem látom a képernyőt.
12 óra azé nem olyan sok?! -
Akit érdekel vmi izgi:
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=17083
Ez a hozzászólás PANTHER tulajdona -
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztelt Foruimgazdak, hova lett a Mangalica topik??? Ezzel is elokorkodtunk volna anyit mint az osszes tobbivel, kulonben is nekem volt egy hivatalos arajanlatomarra a malacra, es most kezdtem volna alkudni!!!
udv -
twollah
nagyúr
Micsoda pangás van a fórumon.
Csak a jómunkásemberek vannak fenn?
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Le Mans Ultimate
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- perge666: Egy korszak vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest