Aktív témák
-
Den
veterán
''A repülés pedig tipikusan nem olyan sport ahol a vagánykodás, az én vagyok a valaki stílus ésszerű lenne.''
Te tudod egyáltalán hogy ki az a bessenyei? Mert egy ilyen beszólás után olyan érzésem van hogy nem is tudod valójában kiről beszél, csak azt a szöveget nyomod amit számodra nyilván hiteles emberektől hallottál,m anélkül hogy e-mögött személyes tapasztalat lenne. Én is ismerek pilótákat, hivatásosokat, és mind elismerően nyilatkoznak bp-ről. -
Som@
őstag
''A média pedig nagy úr, nekem semmi bajom nem volt egyébként Bessenyeivel, az rtl klubbos ''bohóckodásai'' előtt.''
Na látod ezt egy kicsit jól látod. Valamilyen szintem saját magát el kellett adnia, hogy a szponzorok támogassák. De ha az egyik ismerősödnek is ilyen lehetősége lenne, akkor ő is hasonlóképpen ''bohockodna''. Ugyanis tudná, hogy ez sajnos hozzá tartozik, ahhoz, hogy milliókat kapjon. :(
Aktív témák
- Vicces képek
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest