Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
EGyébként megint kezdenek elterjedni a képek az aláírásokban :( Tudom, bagoly mondja verébnek...de azt azért hadd tegyem hozzá, hogy nem a 2> kb-os képekkel van a bajom, hanem pl. a 40Kb-osokkal, meg azokkal, amik a fél fórumot elfoglalják (pl. hatalmas feliratok).
-
slug
senior tag
Hogy lehet, milyen proggal a kép hátterét átlátszóvá tenni?
-
twollah
nagyúr
Agyon csipkedtek a szúnyogok.
-
lesaux
veterán
Kimoderáltak, életemben először! :DDD
-
dXtr
tag
filmforum!
scary muvi 3 trailer!
najo ide is belokom
[L]http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=7763[/L] -
-
tomcs
őstag
a tv 25fps-el muxik (pal rendszert feltetelezve) az 50hz ugy erodik el hogy ''csikokban'' (interlaced) frissiti a kepet tehat egyszer a paros aztan a paratlan csikokat, igy csokkentve a villodzast. attol fugg mennyit fogod bamulni, ha naponta megnezed a hiradot meg hetente 2 filmet akkor mind1 de ha sokat nezned es megengedheted magadnak inkabb 100hz-est vegyel (vagy lcdt/plazmat :DDD)
-
crab
senior tag
Sokat számít a tv-nél, hogy 50 vagy 100Hz-es?
-
tozso
tag
Játszik valaki a Jedi Academy-vel?
Isten király ez a játék. -
slug
senior tag
Somának!
Ja, csak azittem délutáni alvásból lábadozol! Hol van a birkózó vb?
Mindenkinek!
Az OFF topicot is szokták moderálni? -
tildy
nagyúr
Bme nyelvvizsgaközpont szóbeli követelményeinél találtam, azt hittem nem jól látok:
? családi munkamegosztás (háziasszony -háziférfi) -
Polesz
addikt
Miért jó 2 néven fórumozni? ;]
-
twollah
nagyúr
Na hamarosan el edződni.
Dokkmunkás felsőtest, szántó-vető észjárás. -
twollah
nagyúr
Az offtopicot szét lehet offolni?
-
twollah
nagyúr
Amúgy mi ez a punnyadás a topicokban?
-
twollah
nagyúr
Megfájdult a fejem.
-
Fr4G
aktív tag
Nekem meg eltart egy ideig mire ostag leszek, koszonhetoen, hogy nem sokszor irok feleslegesen (ugy mint most)...
-
klepto
addikt
ŐSTAG lettem :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
Kérem a válveregetéseket, és gratulációkat ;] -
tildy
nagyúr
A problémám már leírtam.Etikai (vagy hogyan is nevezem) kifogásaim vannak az ő indulásával kapcsolatban.Versenyen kívűli indulásnál valószínűleg nem problémáznék rajta.(Igen igazad van, csak a tvben láttam + ismerősök, személyesen nem voltam kinn ).
De szerintem zárjuk le a témát.
Ui:szolnoki reptiszti főiskolával mi lett?Végleg megszűnt, beolvadt? -
tildy
nagyúr
Igazad van elismerem.Jól van beismerem, kicsit nagy volt a szám.Tulajdonképpen a rohadt médiára haragszom, aki kiemel bizonyos embereket, sztárcsinálás céljából.Viszot a véleményemet ismered.Nem tartom fairnek az ő indulását ezen a versenyen.
De úgy látom ez csak egyéni szoc. problém. -
tildy
nagyúr
Na megkerestema PUMÁ-sokat:
Ismét magyar pilóta nyerte az abszolút kategória díját az angliai fairford-i légibemutatón. Szabó Zoltán százados MIG-29-es vadászgépével bemutatott gyakorlatával nyerte el a címet. Ezt az úgynevezett Arthur díjat 1998 óta mindig magyar pilóta kapta meg. Az elmúlt négy évben Vári Gyula háromszor, Kovács Péter pedig egyszer. -
slug
senior tag
Kössz a jogászalkatot! Ja, most elkell kezedni, mert lekell adni majd februárban, addig meg rágyúrok jegyekre egy kicsit! TF meg majd mailben! :C
-
tildy
nagyúr
Tudom kiről beszélek.A tudásával semmi bajom.De ez a verseny kb. olyan mintha egyik teszteteket jól megszponzorálná mondjuk a gigabyte , és az eredmény ''fura módon'' azt mutatná, hogy a gigabyte a legjobb alaplap.
A dolog egy kicsit sántít.Ha olyan nagy pilóta, pont amiatt, mert az ő keze is benne van a pályában, versenyen kívűl indul inkább.Vagy legalábbis a tisztesség ezt kivánná. -
Den
veterán
''A repülés pedig tipikusan nem olyan sport ahol a vagánykodás, az én vagyok a valaki stílus ésszerű lenne.''
Te tudod egyáltalán hogy ki az a bessenyei? Mert egy ilyen beszólás után olyan érzésem van hogy nem is tudod valójában kiről beszél, csak azt a szöveget nyomod amit számodra nyilván hiteles emberektől hallottál,m anélkül hogy e-mögött személyes tapasztalat lenne. Én is ismerek pilótákat, hivatásosokat, és mind elismerően nyilatkoznak bp-ről. -
slug
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlotok hova tanuljak tovább? Érdekelne számítástechnika, sport, idegennyelv, lennék menedzser, jogász, vmilyen államigazgatási kar is érdekel.
Lehet nem fogom látni a hozzászólásokat,mert néha nem müködik ennél a topicnál -
Ye_Nő
tag
MEGKAPTAM A HETI SZIGETBELÉPŐKET! :))
-
Som@
őstag
''A média pedig nagy úr, nekem semmi bajom nem volt egyébként Bessenyeivel, az rtl klubbos ''bohóckodásai'' előtt.''
Na látod ezt egy kicsit jól látod. Valamilyen szintem saját magát el kellett adnia, hogy a szponzorok támogassák. De ha az egyik ismerősödnek is ilyen lehetősége lenne, akkor ő is hasonlóképpen ''bohockodna''. Ugyanis tudná, hogy ez sajnos hozzá tartozik, ahhoz, hogy milliókat kapjon. :(
Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- MIUI / HyperOS topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Vezeték nélküli gaming egér Fehér
- LOGITECH PRO X 2 Lightspeed fehér gamer headset
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.