Hirdetés
Aktív témák
-
tozso
tag
Hát igen a grafika nem nagy szám, de a feeling isten király.
Egy bizonyos küldetésszám után jedivé válsz és a fénykardodat megváltoztathatod dupla pengéjüvé vagy két karddal is továbbmehetsz.
Sokkal több féle sith lovag ellenfél van és több erőt praktikát lehet alkalmazni.
Én sajna elakdtam egy pályán ahol egy hatalmas szörny üldöz (néhol vasverettel kiegészítve és hasánál valami zöld cső lóg) és nem tudom hogy ölhetném meg. Elvileg egy ajtót kéne ráengedni de nem tudom hol. Tudja valaki? -
tozso
tag
Játszik valaki a Jedi Academy-vel?
Isten király ez a játék. -
tozso
tag
Talán nem látnak benne akkora lehetőséget és pénzt, mivel sajna itthon és még sok helyen csak az mozgatja a támogatókat.
Egyébként a média is sokmindenben felelős. Politikával és értelmetlen dolgokkal foglalkoznak, de a sport hírek nyulfarknyiak és nem foglakoznak velük, pedig állítom több embert érdekelne. -
tozso
tag
Ok lehet hogy vannak jobb pilóták. Én elhiszem neked hogy ismersz jobbakat is, de azért kevésbé érzem úgy hogy hasonlóan elszállt volna mint Koko és nem olyan beképzelt.
Mázlija van hogy ennyi szponzor, támogató áll mögötte, de ez talán az élettapasztalatának is köszönhető. A média és a kis magyar helyzet sem kedvez a sok tehetségnek.
Az hogy kitalálja a pályát az még nem előny szerintem, mivel ugyan annyit edzhetet rajta mint más és ha nézted az összefoglalot, akkor láthattad hogy csupán fél másodpercel volt gyorsabb. -
tozso
tag
válasz
Agyasima
üzenetére
Jól tetted hogy nem.
Általában még egy sarok és két nagyra termett verőlegény elfranciázgatott volna veled.
Egyszer a haveromat vártam a nyugatiba és mint mindig késett a vonata. Erre odajön egy bűn ronda kisebbségi hölgy és megkérdi:
Cigid van.
Nincs.
Szex kő.
Nem.
Há de mé. És kivillant mind az öt foga.
A vizuális szépérzéki fejlődésemet jocskán visszavetette. -
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
[L]http://www.lucasarts.com/products/jediacademy/features.htm[/L] -
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Aha, csak 2003 ősz van megjelölve, de semmi pontos nincs fennt.
-
tozso
tag
Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg hivatalosan a Jedi Academy?
-
tozso
tag
Östintén szólva látva Besenyei teljesítményét és a többi versenyzőét szerintem megérdemli mert tényleg nagyon jó pilóta. Főleg úgy hogy elég kevés repült órája van a többiekhez képest.
Azért elég közeli időt ment az első három és nem hiszem hogy szándékosan hagyták gyerni. -
tozso
tag
A verseny király volt, de a szervezés már nem annyira.
Kicsit értelmesebb bemondók kellettek volna, jobb büfék és hogy tényleg közelebb lehessen menni a gépekhez megcsodálni őket.
Látszott hogy még nagyon új verseny, szinte minenki más taktikával próbálkozott. Aztán rájöttek hogy mint Besenyei mutatta a föld közeli gyors fordulás a leghatásosabb. Jó volt a legvégén izgulni az időeredménye miatt.
Fantasztikusan jók voltak azok a régi amcsi gépek, gyorsak kecses mozgásúak.
Szerintem nagy hagyománya lehet majd és jó lenne, ha évről évre itt rendeznék meg és színvonalasabb lenne mindig. -
tozso
tag
Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hú de nehéz és maratoni volt ez a vizilabda vb Döntő.
Vb arany bezsebelve. :C :C :C :C -
tozso
tag
Most értem haza a Red Bull Air Race-ről. Hát skacok nagyon jó volt és győzőtt az igen kiválló Besenyei Péter. :C :C :C
Volt még kinnt valaki? -
tozso
tag
Nem kéne azért ezt csinálni, mert valaki szóvá tette, hogy több ször is válaszolsz valakinek. Van az úgy hogy nem jut az eszébe az embernek rögtön valami.
Egyébként a megnevezések nem rangsorok szerintem ez nem valami katonaság vagy munkahely ahol előléptetések vannak, csupán csak azt mutatja hogy ki milyen régóta van itt, vagy milyen sűrűn válaszol.
:) :) :) -
tozso
tag
Zwack úr osztja az észt a király tévén. Szegény pali olyan röhejes a pepijével, sose néz tükörbe.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RAM topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- OpenMediaVault
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest