Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Igaz, igaz. A legnagyobb gond, hogy nincs normális alternatíva, csak a két tábor hívei gyilkolják egymást. Az egyik hatalma alatt megerősödik a másik tábor, aztán a hatalomra jutása után az elsőnek a tábora erősödik meg és kezdődik minden elölről. Aztán szépen kölcsönösen lerombolják amit a násik felépített. Kirugdossák az állami szektorból a másik által felvett embereket.
Nehéz pártatlannak lennem, de azért megpróbálom. Pl. a #1968 hozzászólásom egy baloldali polgármesterről szól. -
WN31RD
addikt
''Ez egy kötelező gyakorlat [...] de volt egy koncert is! [...] egy szó nincs róla. Pedig az előadók [...] nyomtak egy vérprofi koncertet. Pár sort megérdemeltek volna. De nem, mindenki két politikus semmit mondó, kötelező elemekből felépített beszédén rágódik...''
Teljes mértékben egyetértek a csalódottságoddal.
:( -
WN31RD
addikt
Összességében szerintem is tisztességesebbek, mint az előző garnitúra. :) De ez a magánvéleményem, és semmi kedvem ilyesmiből flame-et indítani. Mindenki tartsa azt szimpatikusnak, akit akar, szavazzon arra, érveljen amellett, stb. Csak legyen szíves mindezt kulturáltan, felnőtt emberhez méltóan csinálni. Úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb, és emellett próbáltam meg kiállni az előző hozzászólásomban.
-
Den
veterán
bocs, de ez a koncert az eu csatlakozásal kapcsolatos, siukeres népszavazás megünneplésére volt, nem aug 20. tiszteletére, bár ahhoz is méltó volt. A beszéd meg... nem hallottam mert nem érdekelt, csak a koncertet néztem, de olvastam róla, hát semmi meglepő, nem volt benne, tkipikus politikus beszéd volt, minden rendben, mindent jól nyomunk, mindenkinek jó lesz.. szokásos pr dumá lásd orbán beszédeit az előző négy évben.
Engem az zavar, hogy miért dimenzionálják túl ezt a beszédet, Ez egy kötelező gyakorlat, ilyeneket mindig nyomnak, soha nem nézem... de volt egy koncert is! megnéztem az indexet, origót, egy szó nincs róla. Pedig az előadók k.va nagyot teljesítettek, az énekkar jelentős része az ország különböző városaiból érkezett iskolai énekkarokból állt, ott ültek délutántól a dögmelegben, és utána nyomtak egy vérprofi koncertet. Pár sort megérdemeltek volna. De nem, mindenki két politikus semmit mondó, kötelező elemekből felépített beszédén rágódik... :( -
[amne]
senior tag
''PR szöveget nyom'' - erről a ma reggeli m1 szereplése jutott eszembe, pont azon gondolkodtam hogy nála mennyire nem látszik a PR szöveg (persze esetek többségében megírt szöveget mond, csak a nyökögéstől úgy tűnik ott találja ki ;] ). Különösen tetszett egy párbeszéd részlet megpróbálom visszaidézni.
Riporter: Ha 8 évig nem javul a világgazdaság akkor...
MP: Akkor 8 évig nem fogunk adót csökkenteni. Mert nem az adott helyzetet kell szem előtt tartani hanem a jövőt. A fejlődést.
Nem kertelt hogy megpróbálunk akkor is javítan. Ez vagy nagyon őszinte vagy nagyon betervezett volt, nem hiszem. Amúgy igen MSZP-re szavaztam, de nem emiatt tetszett a fenti kis jelenet. -
PeliScan
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Nahjó, de akkor felesleges volt kiemelni a jobboldalt is. :)
Itt most azért említette meg LordX az MSZPt mert h azért nem teljesen ok nélkül (sőt!) fütyülték ki. -
Warlock_42
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Arra gondolok, hogy felesleges volt kiemelni a bal oldalt ilyen szempontból. Amúgy mint mondtam nem érdekel az egész, csak szemet szúrt, hogy akkor micsoda kampányokat csináltak egy-egy ünnepből, jelképből most meg emiatt (lehet, hogy ugyanazok?) szidják a bal oldalt.
Minden személyeskedés nélkül. -
PeliScan
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Tehát akkor most nyugodtan lehet csinálni azt, amit a másikban akkor kritizáltunk, erre gondolsz? :(
-
Warlock_42
senior tag
-
LordX
veterán
Nekem csak az nem tetszett, hogy a saját PR szövegét nyomatta egy magyar nemzeti ünnepen. Kicsit olyan érzésem volt, hogy ''Augusztus 20. - Magyar nemzeti ünnep - MSZP-seknek''. Kikérem magamnak!
A kifütyülést - nem mondom, hogy szép dolog (sőt, igenis bunkóság) - de nem volt kevésbé bunkó Pétertől sem a szövege.. -
WN31RD
addikt
A füttyögéshez:
Nem láttam, nem hallottam Medgyessy beszédét, mert rohadtul nem tud érdekelni, hogy milyen PR szöveget nyom - annak ellenére, hogy rájuk (is) szavaztam, és ezt vállalom is. Nem hallottam így a füttyögést sem, de olvastam a beszámolókat róla.
Elég nagy kulturálatlanságnak és bunkóságnak tartom az ilyesmit. Nem kötelező elmenni ilyen helyekre, nem kötelező odafigyelni sem. De ha már ott van valaki, akkor adja meg azt a minimális tiszteletet, ami mindenkinek jár. Ha egy politikus egy hivatalos ünnepségen kiáll, és beszédet tart, akkor nem fütyülöm ki. Akkor sem, ha kifejezetten rossz szónok, akkor sem, ha szerintem hülyeségeket beszél, és akkor sem, ha szerintem a legtisztességtelenebb ember a világon.
Nagy gazembernek tartom például Orbán Viktort (kéretik nem flame-et indítani ebből), de soha nem vetemednék arra, hogy kifütyüljem a beszédét, vagy hogy hangos röhögésbe kezdjek, amikor éppen koronát úsztat. El sem megyek ilyen alkalmakra természetesen, de ha mégis oda kerülnék valahogyan, akkor sem tennék ilyet. És ha valakiről megtudnám, hogy ilyesmire készül, akkor megpróbálnám lebeszélni róla.
Amíg a politikai ellenfeleinket ellenségnek vagy utolsó kis senkiknek tartjuk, akik a legalapvetőbb tiszteletre sem méltóak, addig tovább is a béka segge alatt marad a magyar politikai kultúra. Az ellenfeleinket nem megalázni kell, hanem tisztességes versenyben, tisztességes vitában, esetleg a választásokon legyőzni. Ha pedig vesztettünk, akkor úriember módjára elfogadni a vereséget, és nem hisztit csapni miatta. Érdekes módon a magyarországi konzervatív, ''polgári'', stb. pártok és követőik többségéből éppen ez az úriemberre jellemző viselkedés, a nagyvonalúság és elegancia hiányzik (nem csak belőlük hiányzik persze), pedig az ember pont azt várná, hogy ők fognak élen járni, és példát mutatni e téren.
Lehet sorolni a mostani kormány hibáit. Lehet kritizálni őket. Kell is. De aki füttyög, az saját magáról állít ki igen-igen szégyellnivaló bizonyítványt. Ez a véleményem. -
LordX
veterán
Hm? Nálunk a szomszédnak foglama sincs, hogy mire szavaztunk, pl. itt szúrtátok el..
De haveri körben is van egy-két ember, aki teljesen ellentétes az én szemléletemmel (klasszikus jobb vs bal), és nem utáljuk egymást (mondom, barát), hanem max nyomunk egy érdesebb vitát, és ennyi.
Az az ember sem normális, aki politikai nézetei miatt utál meg embereket -
Jano
senior tag
Hogy kell a google-ben úgy keresni hogy csak a Prohardveren keressen?
-
Hold
őstag
most mi jöhet még ? döglött állatot fogok találni a lábtörlőn és betörik a kocsim ablakát ? nem értem mire jó ez az ellenségeskedés
-
Hold
őstag
kezdem gyűlölni a politikát.. A családom minden tagja a Fideszre szavazott de csak azért mert nem akartunk semmilyen változást.. most megint 4 év után újra kezdődik minden ? a Szomszédok nem köszönnek már az emberre mert sok az MSZP-s.. gyűlölöm már hogy akivel évekig minden nap jóban voltam az most átnéz rajtam emiatt
-
PeliScan
addikt
Annyira értelmetlen ezen vitázni, mint az AMD vs Intel topic. :)
Egyedül ami nagyon sajnálatos, h tulajdonképpen a válsztások után RÖGTÖN elkezdődött a kampány a következő választásokra. Így nem lehet kormányozni egy országot. Persze az ellenzés sem anygal, de nincs akkora feleőssége, mint a kormánynak. -
biker
nagyúr
sajnos nem annak szántam.
tényleg ma már csak a nyugdíjasokat nem érintik a szívatások a mindenféle megvonásokkal, őket nem izgatja sem a mnyp sem a lakástakarék megvonása, sem a nagy adókulcsok.
és nem tudnak elmenni OV-zt izgatni, mert max a tescoig mennek a 6ft-os zsemléért.
és a 6millió keresőnek nagyobb hangja van mint nekik, és sajnos nem fogják fel, a 6 millió kereső tartja el a 2millió nyugdíjast, ezért talán kéne ránk is figyelni... -
biker
nagyúr
lassan a nyugdíjasokon kívül senki nem szereti megyóékat, és van kb 6millió kereső, és 2millió nyugdíjas, a többi a tanuló/gyerek...
szerintem ebből az arányból már látható, hogy a 1/3-nyi nyugdíjas, akinek 1/4-e ugysem tudna elmenni, és nincs is ereje üvölteni, hogy zavarna meg egy OV beszédet? sehogy... :D -
Den
veterán
pedig jó előre be volt jelentve hogy beszélni fog, ezért is nem néztem az elejét. Kultura kérdése ez, nem tetszik amit mond, nem rá szavaztam, stb.. végighallgatom, nem tapsolok, élvezem a koncertet. Vagy oda sem megyek csak a koncertre.
Tizenkét évig nem volt szokás beszédeket megzavarni, koszorúkat leszaggatni.... Amióta a fidesz elbukta a választást, érdekes módon megyó, és álltalában a kormányoldal, minden beszédét megzavarják, ugyanakkor orbánét, más jobboldali politikusokét nem. Gondolom senki nem olyan naív hogy azt hiszi, hogy ez csak spontán véleménnyílvánítás, mert legalább annyian rühellik orbánt, és legalább annyi vérlázító dolgot mond mint megyó. -
Warlock_42
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Én most ettem két nem túl jót. Ha ez vigasztal ;]
Biker: arrra céloztam egy kicsit ironikus módon, hogy igazán utánanézhetne a magasságos kormány akár ilyen ''népközeli'' prohardverfórum módján is, hogy valójában mi a helyzet a munkanélküliséggel ebben az országban. Ne csak ferdített statisztikai adatok alapján gondolkodjon. Már ha egyáltalán érdekli ez az egész és nem csak a pénzért kormányoz.
Pont mostanában volt a naplóban egy jajdejómostanában cikk, ami azt taglalta, hogy ismét x%-kal nőtt a foglalkoztatottság. De könyörgöm milyen foglalkoztatottság ?! Elhelyeztek ismét egy csomag 8 általánossal rendelkező embert minimálbéres kényszermunkára. Hú ennek aztán kell örülni ezerrel. Picibe nálunk is ez megy, az újdonsült polgármester very a mellét, hogy teremtett 30 darab munkahelyet. Persze.... szallag mellé, az úgynevezett értelmiségi meg dögöljön éhen ha nem tetszik neki. -
twollah
nagyúr
Itt uvolteti az allat Family Frostos az ablakom alatt a dudajat.
Miert nem pihennek ezek? -
_Volkovy_
nagyúr
Szép az idő Cegléden!
-
Gery77
csendes tag
válasz
twollah
üzenetére
Azt útálom, hogy a következő kormány mindig leállít mindent, felülvizsgál, új programot készít, de mire beindítja ezeketm már eltelt 2 év... Olyan ciki lenne egy programra azt mondani, hogy ez jó, ezt folytatjuk?
Amíg engem nem érint lényegesen a ténykedésük szarok bele, tenni úgyse tudok ellene, de legalább nem idegesítem magam halálra. -
Gery77
csendes tag
-
Superman
nagyúr
Ehhez nem kell és lehet semmit hozzátenni. Teljesen egyetértek veled. Annyit tennék hozzá, hogy én vagyok erre a ''bétésedésre, rtésedésre'', stb. az élő példa, hiszen az ilyen cégek pillanatok alatt kirúgják az embert és pillanatok alatt tönkre is mehetnek. Szóval 1 év, 3 cég. (Persze 2 ugyanaz, csak átalakult kissé.)
-
Gery77
csendes tag
válasz
twollah
üzenetére
Végülis én voltam a hülye állat, hogy nem gondoltam arra, hogy ezen a nagy ünnepen biztos fel fog ő is tűnni. Sebaj, legközelebb annyival később megyek ki, hogy véletlenül pont lemaradjak róla. Nem nagyon szoktam politizálni. A Viktor sem volt külömb, ő is ugyanezt tette, de ő, mint ember nekem szinpatikusabb volt.
OFF -
biker
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
mire gondolsz???
nem teljesen világos... -
-
Gery77
csendes tag
Megértem, hogy megzavarták a Meggypeti beszédét, egy ünnepi koncert előtt kit érdekelnem az autópályák, meg, hogy ki, mikor, mennyit keres? Én is fütyültem, koncertre mentem, nem politikai rendezvényre.
A koncert megítélése pedig szubjektív, voltak benne jó részek is. -
biker
nagyúr
most nézem a hír-tv-n a tegnapi medgyesi beszéd ismétlését...
amilyen vérlázító dolgokat mondott, nmem kellett lefizetett rendbontó a füttykoncerthez...
''ma egy kereső 20-25ezerrel többet visz haza mint 2 évvel ezelőtt...''
itt vertem bele majdnem a fejem a tv-be...
mit tettek ők ezért???
semmit.
és az, hogy jövőre meg ennyivel kevesebbet viszünk majd haza? az lóf@...
az mszp-sek lehet nem hallottak még arról, hogy a privatizáció évei alatt mennyi cég ment magánkézbe, és így a munkavállalok kb 15-20%-a maradt állami vállalatoknál, illetve olyan helyen, ahol vmilyen módon garantált illetmény van.
nekik igen, ennyi plussz, de a maradék 80% kft, bt, vállakozó, rt, stb alkalmazásában NEM kapja meg ezeket, és nem kap ilyen illetményt, így NEM jöhet ki ez a szám.
és rohadt szar ám nézni, hogy ez a 15-20% évente 1-2-3 alkalommal itt nyivákol, meg sztrájkol, hogy ez is kevés neki, a 80% meg ha sztrájkolna, mehetne munkát keresni, mert kirugják seperc alatt...
szép állapotok... -
Polesz
addikt
Jó reggelt mindenkinek ezen a szép napon! :)
-
Polesz
addikt
Bash: ébren vagy nagy Tampa-ban? :)
-
PeliScan
addikt
Azon goldolkodtam éppen, hogy vajh mi lesz akkor, amikor az AMD és ATi hívők álma teljesül, mármint h az imádott cég piacvezető lesz... akkor ők leszenek ezentúl az nVidiáűsok és Intelesek, és a mostani nVidiások és Intelesek lesznek az AMDsek és ATisok..! Nhajóinkábbmegyekfürdeniasszem. :D
-
Den
veterán
A beszédet nem láttam, nem szoktam ilyen politikus beszédeket nézni. A koncert iszonyat profin volt megcsinálva. Már maga a látvány is fantasztikusan meg volt komponálva, egész az apró részletekig középen a zenekar háttérben a nemzeti múzeum oszlopai baromi profin világítva.... látni kell . A zene is profi volt döbbenet nagy kórus... lusta voltam, ithonmaradtam, bánom...
(most látom az egyik hiradóban hogy megyó beszédét megint megzavarták (felbérelt) rendbontók. Politikai kultúra 2003-ban magyarországon.... :( ) -
Cathfaern
nagyúr
-
Polesz
addikt
Találtam 6 giga szabad helyet a vinyómon hurrá! :)
-
Den
veterán
huh, ezt az örömkoncertet nagyon megcsinálták, kár hogy nem mentem ki rá.
-
Dr.Bazze
csendes tag
Sajna Én is csak külföldieket találtam...zöldhasum nincs, de a mai IL2 Forgotten Battles assze mugrott :-(
-
Dr.Bazze
csendes tag
Tud valaki arról, hogy létezik-e Game port USB-ra átalakító és ha igen hol lehet kapni?
Remélem nagyon OFF voltam :-) -
hungeek
senior tag
nah én itt köszönök most el (mivel nincsen kereső ;] nem találom az ''ideiglenes búcsú'' topikot) holnaptól kb. 1 hétig ismételten nem leszek.....
de ma este még itt fogok garázdálkodni ;] -
Polesz
addikt
Vírushiradó:
Téma: Gyorsan terjed a Sobig féreg új ''F'' változata
[Riasztási fokozata: 2-es (magas).]
------------------------------------------------------------------
Az új változat szintén saját SMTP motorját használja, akár csak elődei.
A fertőzött levél paraméterei a következők.
A Tárgy mezőt az alábi listából választja:
Re: Thank you!
Thank you!
Re: Details
Re: Re: My details
Re: Approved
Re: Your application
Re: Wicked screensaver
Re: That movie
Az Üzenet tartalma az alábbiak valamelyike lehet:
See the attached file for details.
Please see the attached file for details.
A melléklet neve az alábbiak valamelyike lehet:
your_document.pif
document_all.pif
thank_you.pif
your_details.pif
details.pif
document_9446.pif
application.pif
wicked_scr.scr
movie0045.pif
Re: Thank you!
A féreg Windows 95, 98, ME, NT,2000, és XP rendszereken működőképes.
-------------------------------------------------------------------
VÍRUS RIADÓ hírlevelet abban az esetben küldünk, amennyiben egy veszélyes
fertőzés indult el, vagy egy vírus széles körű elterjedése várható. -
Polesz
addikt
Veszélyes vírus riasztás: Worm.Sobig.F (2003 augusztus 19)
Tisztelt Felhasználó!
A következő vírus rendkívül gyors terjedését jelezték több helyről:
Worm.Sobig.F
A Sobig vírus új változata indult terjedésnek.
A Sobig.E e-mail üzenetek mellékleteként küldi magát a fertőzött
számítógépről gyűjtött e-mail címekre. A melléklet 72 kbájt hosszú,
ZIP kiterjesztésű állomány.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Macska topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VGA kibeszélő offtopik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest