Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
Som@
őstag
''Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.''
1. Besenyeit csak az utóbbi időben karolták fel a szponzorok (biztos volt sok felesleges milliójuk, hogy kidobják az ablakon'' :)
PEACE! -
Gyökér Úr
csendes tag
Mér tartod a kecskeméti repülőscsókát többre?(akinek még a nevét se tudod)
Neki még szponzorokat se kellett kajtatni...
Tehát B. már csak ennyivel is több. És voltak neki eredményei a RedBill előtti időkből is (világkupa-sorozat győzelem) bár tény hogy a jelenlegi gépét ők rakták alá, de nem tették volna, ha nem éri meg nekik, ez nyilvánvaló...
Kül is mér nem csíped? Nem ismered személyesen, (sztem) a nyilatkozatai pedig jellemzően nem Amettkásak... -
rog
addikt
azer ez forditva volt. elobb lett jo pilota, es utana toltak ala sok penzt.
de szerintem itt nem az volt az erdekes egyik versenyzo szamara sem, hogy ki nyeri meg. hanem a szorakozas.
ahogy az elso lovasijasz versenyen is csak az volt a profi, aki kitalata, mer o mar regota gyakorolta. a tobbiek meg poenbol indultak.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest