Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
opps, tényleg...
-
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
nekem nincs elcsúszva.
-
tildy
nagyúr
a francba hát nem godlike! lettem?
Pedig nem is gyúrtam rá.De komolyan nem:(((
:O:O:O -
tildy
nagyúr
Mültkor spektrumon erről volt egy fillm.Bár abban csak pár dolgot mutattak (ezért nem értem ezt a mostani hú de nagy bejelentést sem.).
Pl. ikerkísérletek:egyikbe méreginjekció, hogy reagála szervezete rá, majd mindkettő a boncasztalon, hiszen így az előtte-utána állapotot könyen tudták vizsgálni...
AMcsikról mikor készűl hasonló volumenű film?És az ilyeneket miért ők készítik másokról, miért nem a németek magukról?Hitelesebb lenne. -
tildy
nagyúr
Bme nyelvvizsgaközpont szóbeli követelményeinél találtam, azt hittem nem jól látok:
? családi munkamegosztás (háziasszony -háziférfi) -
tildy
nagyúr
A problémám már leírtam.Etikai (vagy hogyan is nevezem) kifogásaim vannak az ő indulásával kapcsolatban.Versenyen kívűli indulásnál valószínűleg nem problémáznék rajta.(Igen igazad van, csak a tvben láttam + ismerősök, személyesen nem voltam kinn ).
De szerintem zárjuk le a témát.
Ui:szolnoki reptiszti főiskolával mi lett?Végleg megszűnt, beolvadt? -
tildy
nagyúr
Igazad van elismerem.Jól van beismerem, kicsit nagy volt a szám.Tulajdonképpen a rohadt médiára haragszom, aki kiemel bizonyos embereket, sztárcsinálás céljából.Viszot a véleményemet ismered.Nem tartom fairnek az ő indulását ezen a versenyen.
De úgy látom ez csak egyéni szoc. problém. -
tildy
nagyúr
Na megkerestema PUMÁ-sokat:
Ismét magyar pilóta nyerte az abszolút kategória díját az angliai fairford-i légibemutatón. Szabó Zoltán százados MIG-29-es vadászgépével bemutatott gyakorlatával nyerte el a címet. Ezt az úgynevezett Arthur díjat 1998 óta mindig magyar pilóta kapta meg. Az elmúlt négy évben Vári Gyula háromszor, Kovács Péter pedig egyszer. -
tildy
nagyúr
Tudom kiről beszélek.A tudásával semmi bajom.De ez a verseny kb. olyan mintha egyik teszteteket jól megszponzorálná mondjuk a gigabyte , és az eredmény ''fura módon'' azt mutatná, hogy a gigabyte a legjobb alaplap.
A dolog egy kicsit sántít.Ha olyan nagy pilóta, pont amiatt, mert az ő keze is benne van a pályában, versenyen kívűl indul inkább.Vagy legalábbis a tisztesség ezt kivánná. -
tildy
nagyúr
Nem.Nem az.De spec örülnék neki, ha a Tóth Janikával hasonló esélyekkel kezdhetnél ebbe a sportba.
Egybként nekem erről a történetről mindig kokó jut eszembe.
A repülés pedig tipikusan nem olyan sport ahol a vagánykodás, az én vagyok a valaki stílus ésszerű lenne.
A média pedig nagy úr, nekem semmi bajom nem volt egyébként Bessenyeivel, az rtl klubbos ''bohóckodásai'' előtt. -
tildy
nagyúr
''Ha nekem sz**, akkor legyen a másiknak is az.'<- nem így gondolom.Hanem egyenlő esélyeket, lehetőséget biztosítani.
Külföldön ha valaki repülni akar (svájc, amerika, stb.) sokkal könnyebb dolga van. -
-
tildy
nagyúr
válasz
Gyökér Úr
üzenetére
Nem tudom a nevét, mert nem híres.Egyszer láttam, pár napja a tévében.Viszont a Pumákról már többször hallottam.
Kérdéses volt náluk az is, ki tudnak-e jutni külföldre.
DE tudok olyan világrekordert is mondani, aki más eszközzel repül, és történetesen a siklóernyős oktatóm:Simonics Péter.
Egyébként hogy miért nem bírom Bessenyeit.Talán mint embert esetleg bírnám-ha személyesen ismerném.Viszont túlságosan sztárolva van.Amiben persze az is benne van, hogy valószínűleg erre ő is rájátszik.Ezt viszont utálom.
Mert ha valakit sztárolnak, főleg egy ilyen versenyen, akkor felmerül a részrehajlás lehetősége.Sőt. -
tildy
nagyúr
Hát nem tudom.Egy ilyen gép üzembentartási költségei olyan magasak, hogy azt egy átlagember képtelen megfizetni.
És akkor még nem is beszéltem a 2-3 millás kiképzési költségről.
Tehát voltak neki már régen is támogatói.
Egy vitorla is évi 200 -300 ezerben van, és akkor az még nem is a sajátod.
Gondoloma péternek ez a saját gépe. -
-
tildy
nagyúr
Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.Valahogy azt a pilótát, aki a kecskeméti Pumákból volt kinn Angliában, és elhozta a díjjat, nos őt sokkal tiszteletreméltóbbnak tartom.
'' Elvégre is VB győztes''<-Erre csak azt tudom mondani, hogy Kokó is az volt, mégis kiütötték.
Még mindig tartom a véleményem, hogy külföldön nem biztos hogy ő győzött volna.Ez a verseny neki, és róla szólt.Ő találta ki a pályát is.
A fair úgy lett volna, ha versenyen kívűl indul.Én már előre borítékoltam az eredményt egyébként. -
tildy
nagyúr
Akkor menj ki győr mellé a nemsokára megrendezésre kerülő vitorláző műrepülő bajnokságra!
Őszintén szólva én azt százszor jobbra értkelem.Tudom egyébként Besenyei mit tud, de kiváncsi lennék, hogy más ország hasonló versenyén is elhozná-e az első díjjat!Ha igen, emelem kalapom. -
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Chaintech 7njl1 apogee lapom van.Alapból 6-3-3 azt hiszem, de otthon még megnézem.Cas:2.5
-
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Ki volt próbálva az összes , tudom hogy a csigának is lassú, de egyiken sem indult 166 szinkronban.
-
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
De léteznek.AZ én alaplapomon be lehet állitani.Alapbol 8 5 5 talán, vagy 7 4 4.De lehet manualisan allitani 15ig
-
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
A legnagyobbra állítva sem indult úgy el..AZt hiszem ilyen beállítások voltak: 15-15-7
-
tildy
nagyúr
CSendpengének:
proci fsb 133
ram fsb 166
így megy.
Proci fsb 166
ram fsb 133.
ÍGy is.
Ahogy nem:proci fsb 166
ram fsb 166 -
tildy
nagyúr
Úgy tűnik valaki ph addiktra gyúr...Én kérnék egy lelkes újoncra visszaminősítést...
-
tildy
nagyúr
Jujj szokásos tár.hus betegség..:((((
-
tildy
nagyúr
Tudom hogyan kell előállítani, csak azt nem tudom, hogy az add panelhez mit irjak be:U
-
tildy
nagyúr
ARckép készítő pályázat mellett ki kéne írni egy ph! Background készítőit is.
Nyertesek öröme, hogy megjelenhetnek a főoldalon:)
Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest