Hirdetés
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hmmm... Pár napja lecseréltem az aláírásomat, de eddig még fel sem tűnt senkinek sem... Mééééééééééééér'?!? :)
-
crab
senior tag
Azt hiszem most lefekszek...ja és ma előrébb léptem a ranglistán a ph!seti teamben!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tessék, megszépítettem Parcit is, hátha így könnyebben kapható a dologra :)
(Meg persze az arcképért cserébe :D)
(a régi:
) -
rii
nagyúr
hátra vagyok dölve a székben, ... a bill messze van ... de friisiteni akartam a lapot ....
és az F5-öt az egérrel akartam megnyizni ..... :) -
crab
senior tag
Látom ráéreztél a képszerkesztésre a mobilra konvertálos téma közben!:)
De azért szólhatnánk parcinak hogy cserélje ki a mostani rákot a te megszépítettedre, nem? -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom te milyen programot használsz, de nálam a NeoPaintben a Picture Info-nál lehet kiválasztani hogy melyik szín jelentse az átlátszót. Én általában egy szép kéket használok e célra, ha letöltöd az előbb belinkelt képek bámelyikét és megnézed képnézegetőben, akkor láthatod is :) (Legalábbis az ACDSee nálam nem átlátszónak mutatja az átlátszót, hanem eredeti színén)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Sőt, itt az arcképed is megszépítve, bár tudom nem tudsz vele mit kezdeni :)

-
Atom
aktív tag
Télleg frankók ezek a smiliek :))
:DD -
crab
senior tag
Panther kérésére a smiley neve moderálva!:)
-
crab
senior tag
Nézelődtem a plusabit-on, kellemes érzés fogott el a régi problémák olvasgatása közben!Próbáljátok ki ti is, jó vissza emlékezni az akkori időkre!:)
-
Panther
HÁZIGAZDA
RI/OS-bot amúgy keopsz, ugye?
-
Panther
HÁZIGAZDA
OFF:
Ja bár itt nincs is off :)
ON:
Ha valaki meg tudná mondani melyik volt az első hozzászólásom, azt továbbra is megköszönném :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ma a helyi rádióban (Radio Junior, Érd, [L]http://www.radiojunior.hu[/L]) hallottam egy ''Addicted to bass'' című számot. Ez csak a PH! addikt-ról jutott eszembe :D
-
AND1
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Ebből látszik hogy kevés mára már az eredetiség és a kreativitás (tisztelet a kivételnek) Egyébként nem csodálkozom mert tudtam hogy van ilyen...megdöbbentett mert ez egy nagyon régi szám már azért :)
Mostanában a remix és és az feldolgozás világát éljük. Látszik hogy régen tudtak azért alkotni hogyha a ''maiak'' úra előveszik és hozzányulnak (de hogy fullra ''ellopják'' az akkor is durva) :) -
PeliScan
addikt
Csodálkoznál, ha tudnád, hogy manapság mennyi minden csak feldolgozás... mind fil, mind zene tekintetében. Elég szomorú... :(((
(persze amikor kimnetek kávézni, mindig arrébbdobtam az antennát, hogy ne legyen vétel, és bociszemekkel: ''nem tom ,eccercsak elment a zene'' heeh, legalább félóra csend volt, amíg meg nem találták újra az ideális antennapozíciót ;] ) -
AND1
őstag
Este itt hallgatok magamban számokat és valami érdekesre lettem figyelmes...
Kiváncsiságból mostanában töltök régebbi számokat is le...illik ismerni az eloző generációk nagyjait is azért :)) Na szal épp a Led Zeppelin-nél tartottam. Lejött a Kashmir cumü számuk. elkezdem hallgatni. Mondom ez ismerős valahonnan.Nem, nem jutott eszembe...aztán hosszas gondolkodás után leesett hogy ez az alapja a Puff Daddy-Come With Me(OST of Godzilla) cimü számnak. De nagyon durva hogy nem elég hogy ''elcsórta'' hanem fullra ugyan az...minden ritmus benne. Akár fel is énekelhetné pufpapa miközben a Zeppelin játsza mert csontra ugyan az :)
Remélem nem untattam senkit csak gondoltam irok egy kis érdekességet igy az éjszaka közepen...és hol is lenne ennek jobb mint az OFFTOPIC-ban. :)
Tehát ezt hallgassátok meg egymás után ha ráértek:
Puff Daddy-Come With Me = Led Zeppelin - Kashmir -
crab
senior tag
Egy szivességet kérnék!
Akinek van kedve próbálja meg, hogy le bírja-e játszani:[L]http://www.tar.hu/crab/26hobc.mp3[/L]
Ez egy mp3pro kódolású zene, de nálam nem akar szólni!
Thanks! -
Panther
HÁZIGAZDA
Mi van a mai hírekkel?
-
jojojo
senior tag
Most kezdődik a Linda a magyar 1-en,de rég láttam már és,hogy szerettem régen:o
-
Panther
HÁZIGAZDA
OFF: HiperG én kiszállok, ez nem chat, nem akarok bajba kerülni, nem szép dolog amit csinálunk.... csináld magad.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azért ha megnézitek, twollah sincs már messze a 4000-től...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Pedig Den sokkal később jött a PH-ra mint én. Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy ő a ''hold''-asabb :)
Aktív témák
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest