Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Egyszer valakitől kölcsönkértem egy ötszázast, rá egy hétre elküldtem postán, a mai napig nem kapta meg.... nagyon kellemetlen volt a számomra.
A másik esetben egy ezrest küldtem boritékban egy levél mellékleteként , az is elveszett...... és ott a levél volt a lényeg...... Utána egy postán is dolgozott ismerős mondta, hogy nem szabad sima levélben pénzt küldeni, mert megtalálják....... no lehet, hogy csak az én leveleim keveredtek el.....
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest