Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Másfél hete nem keltem fel a számítógép elől (munka) reggel 8-tól este 10-11-ig... plusz tegnap szombat, ma vasárnap ...
amit ma vettem kajának: 1 kilo virsli + 1 kilo trappista + fél kilo ketchup + 1/2 kilo kenyér + 1 liter KYR meggyes jogurtos PROBIOTIKUS ital + 1/2 LIGHT Cola.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyira kellene már a mozgás, minden nap más izmom fáj a hátamon, talán azért mert 2 hete elkezdtem rendszeresen ''sport''-olni ''valamit'' ....
Amúgy meg nagyon fontos BIO zabpelyhet enni, beáztatva 10 órán keresztül, mert tisztitja beleket .... 1 hónapja mindennap ettem paradicsomot, és a kezem renbejött. ....
Ennyit a helyes táplálkozásról dióhélyban ....
Norbi zabpelyhet elvből nem vennék ...
ahhoz, hogy valaki fitt legyen, nem zabpehely kell, hanem kőkemény edzés, futás, kondi min. 2 éven át ... rendszeresen.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)