Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Vettem egy új kocsit. A balesetet követö 37 órában sikerült mindent elintézni (és közben még dolgoztam is
). Még tegnap este lefoglalóztam egy másik kocsit, ma este 6-ra volt megbeszélve a találka. Reggel elmentem dolgozni, egy óra múlva már hívtak is, hogy van vevö a roncsomra. Munka után odamentem, aláírtuk a papirost, leszedtem a plate-t és kaptam egy csekket (bagó
). Este 6-kor pedig találkoztam a dealer-rel, akitöl az új kocsit vettem, elintéztünk mindent, registration, title, transfer, kifizettem, plate fel, és már el is hajtottam. Mindössze a biztosítómmal kell majd tudatnom, hogy megváltozott a járgányom. Reméljük ezzel szerencsésebb leszek, és kiszolgál egy jó ideig.
Szombat este érek haza, vasárnap igyekszem majd képeket csinálni.
Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Még tegnap este lefoglalóztam egy másik kocsit, ma este 6-ra volt megbeszélve a találka. Reggel elmentem dolgozni, egy óra múlva már hívtak is, hogy van vevö a roncsomra. Munka után odamentem, aláírtuk a papirost, leszedtem a plate-t és kaptam egy csekket (bagó
). Este 6-kor pedig találkoztam a dealer-rel, akitöl az új kocsit vettem, elintéztünk mindent, registration, title, transfer, kifizettem, plate fel, és már el is hajtottam. Mindössze a biztosítómmal kell majd tudatnom, hogy megváltozott a járgányom. Reméljük ezzel szerencsésebb leszek, és kiszolgál egy jó ideig.