Hirdetés
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
RECEPT
hogyan csinálj magadnak órákra meg-nemszűnő fejfájást?
végy egy gyermeksebészeti klinikát, pl debrecenben.
menj be egy olyan napon, amikor műtétek vannak. ez jelen esetünkben legyen a kedd.
időpont: reggel 8:22
ne csinálj semmit, csak ülj le. a gyerekek ugye nem fogják fel, hogy mi történik majd velük, csak annyit vesznek észre, hogy a kiscsapatból 1 hiányzik, majd álmosan visszajön, és mennek a dokik a következő gyerekhez. eléggé rossz hangulatban lehetnek, és ugye elkezdenek sírni. úgy sírtak, hogy nem könnyezett a szemük, tehát csak hiszti volt. az egyik srác (kb 5 éves) még nyugtatóra sem hagyta abba akkoris minden erejével azon volt, hogy bömböljön, míg be nem vitték a műtőbe.
engem meg oda rendeltek gyakorlatra, de nem kellett csinálni semmi. már azon vettem észre magam, hogy nagyon ideges vagyok, mert 5 gyerek sírt folyamatosan. 1 óra alatt olyan fejfájásom lett, hogy kirohannék a világból.
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest