Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Bash
őstag
Orlando rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt. Durván egy órára van tőlünk, nem távolság.
Nem tudom, hogy mire vagytok kíváncsiak, elég nehéz így pár mondatban felvázolni a lehetőségeket. Egy helyet mindenképpen ajánlok, a szórakoztató parkok közül az Universal Studios-ra (Bővebben: link) mindenképp érdemes egy napot rászánni, és mellette van a világ legnagyobb Hard Rock Cafe-ja (Bővebben: link). Ezen kívül is rengeteg látnivaló van, felsorolni is hosszú lenne, kérdezd meg tiv83us-t is a topic-jában, biztos ő is tud ajánlani valamit: Bővebben: link.
Alkohol-ról lemondhattok, 21 év alatt sehol sem fognak kiszolgálni, sőt sok szórakozóhelyre be sem engednek 21 év alatt. Ahová beengednek ott pedig kaptok egy megfelelő színű karperecet, hogy még véletlenül se kapjatok alkohol-t. Nagyon szigorúan veszik. Dohányozni 18 éves kortól lehet, ha jól tudom, de nem árt figyelni a nem dohányzó jeleket. Én nem élek egyikkel sem, így tapasztalatokról nem nagyon tudok beszámolni, tiv83us erről is biztosan tud mondani bővebbet.
Még egy fontos dolog, autó nélkül nagyon meglesztek lőve, ha van rá lehetőségetek, akkor gondolkodjatok autóbérlésen, bár 25 év alatt annak is borsos ára van.
Esetleg összefuthatunk majd egy amerikai PH!-találkozóra is. 
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom, hogy mire vagytok kíváncsiak, elég nehéz így pár mondatban felvázolni a lehetőségeket. Egy helyet mindenképpen ajánlok, a szórakoztató parkok közül az Universal Studios-ra (