Hirdetés

Aktív témák

• Panther
    HÁZIGAZDA

Ugye-ugye? Csak belátjátok! :D

Panther, igen, ettől már most félek, pedig még hónapoknak kell eltelniük h egyáltalán meglegyen a kocsim. :o Nem élném túl. :(

Amúgy, mielőtt vki lelelkiszegényezne, h nehogymá egy skodán múljon a boldogság; szerintem a boldogság trükkje igenis abban van, h az ember észrevesz a korlátait. ma mo.n többnyire boldog lehet az, akinek van kocsija és lakása, persze 20 évig törleszti, de azért van. tehát az anyagi körülményak adottak a boldogsághoz. uez pl Svájcban? semmi, ez egy utolsó takarító jussa. és úgy érzi mindne megvan? nem. :)

''Szerencsére'' csak a kocsi orrát tolta el kicsit jobbra... szépen néz ki. Ja meg elszállt a bal első helyzetjelző (külön van a fényszórótól). Most a sérülésnél valszeg befolyik majd a víz, remélem azért nem lesz baja. A lámpát úgy-ahogy sikerült rögzítenem, persze kicsit azért érdekesen áll, elvégre a helye összement...

MOD: Fokukac: Tank, az jó lenne. Erre már én is gondoltam... csak drága. Régebben, amikor még a Wartburg volt, már akkor is volt egy olyan tervem, hogy végig az oldalát tele kéne rakni körfűrészekkel, aztán akkor jöhet a sok balfasz okoskodni, ütközni, bevágni elém, leszorítani, dudálni, stb stb ;]

[Szerkesztve]

Aktív témák