Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
kék led az nagyon kemény, láttam egy platós ARO-ban egy éve kb, tiszta tuning lett tőle a gép
gondolom a tulaj se gondolta komolyan. Vakuégőt még nem láttam, azt hova teszik? Az is lámpa bura alá megy? Egyébbként Tecsóban vannak most akciósan, kékre szinezett sima halogén, micsóda Xenon hatást lehetne vele elérni
CSak megfelelő autó kell hozzá,mondjuk egy Dinnyés Lada, vagy kirohadt aljú Zöldséges Merdzsó
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gondolom a tulaj se gondolta komolyan. Vakuégőt még nem láttam, azt hova teszik? Az is lámpa bura alá megy? Egyébbként Tecsóban vannak most akciósan, kékre szinezett sima halogén, micsóda Xenon hatást lehetne vele elérni
CSak megfelelő autó kell hozzá,mondjuk egy Dinnyés Lada, vagy kirohadt aljú Zöldséges Merdzsó