Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
kék led az nagyon kemény, láttam egy platós ARO-ban egy éve kb, tiszta tuning lett tőle a gép
gondolom a tulaj se gondolta komolyan. Vakuégőt még nem láttam, azt hova teszik? Az is lámpa bura alá megy? Egyébbként Tecsóban vannak most akciósan, kékre szinezett sima halogén, micsóda Xenon hatást lehetne vele elérni
CSak megfelelő autó kell hozzá,mondjuk egy Dinnyés Lada, vagy kirohadt aljú Zöldséges Merdzsó
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gondolom a tulaj se gondolta komolyan. Vakuégőt még nem láttam, azt hova teszik? Az is lámpa bura alá megy? Egyébbként Tecsóban vannak most akciósan, kékre szinezett sima halogén, micsóda Xenon hatást lehetne vele elérni
CSak megfelelő autó kell hozzá,mondjuk egy Dinnyés Lada, vagy kirohadt aljú Zöldséges Merdzsó