Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Videós, mozgóképes topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
bbkmachine
üzenetére
Ha pl. a 220Voltban veszed meg most, akkor 52.800.-ft az ára, ebből még a Canon 10ezer ft-ot vissza térít a nyári akcióban, mivel a 220V üzletek is részt vesznek az akciójukban. Bár a 220V oldalon külön nem írták ki, hogy 10ezer visszajár, de a Canon hivatalos oldalán fent van a 220V is, így arra is érvényes. 42.800.ft-ot simán megér
Én egy 10-18-at vettem most, amiből vissza kapok 10ezret a canon-tól. Már elindítottam a folyamatot, vissza is jeleztek Canon-ék, hogy feldolgozás alatt van az igénylésem. 69ezer lesz így a 10-18 napellenzős szettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én egy 10-18-at vettem most, amiből vissza kapok 10ezret a canon-tól. Már elindítottam a folyamatot, vissza is jeleztek Canon-ék, hogy feldolgozás alatt van az igénylésem. 69ezer lesz így a 10-18 napellenzős szettem.