Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

legenda

válasz gyerpi #5248 üzenetére

akkor jól hallottam..én pedig csak azt mondanám hogy akkor várj egy picit...hamar lejebb mennek az árak (max1honap) és akkor vegyél egy 4870et..addig a 96GT is jó..vagy amugy mi a problémád vele?
    CoD4et viszi nem? más nemis kell:)
    én azért ne idegesitem magam emiatt( kb gépvásárlás után jött ki a 48**szeria és az 50eset elég jó áron adták akkoris ami picit jobb az én karimnál) mert cod4-en kivül ami érdekel ahhoz bőven jó..de a lényeg ugyis a cod4...én a kövi VGA cseréig tuti várok még min 1-2 honapot hogy a 4870 is jó áron legyen...ráadásul már előre látom hogy 1-2honap mulva lesz Nv kari is ami ütősebb lesz és még talán az ára is kedvezőbb..

Ebből azt akarom kihozni hogyha arra amire kell elég a 96GT akkor várj még..persze nekem tökmindegy de ha 2 hét mulva 15K-t esik pl a 4870 vagy akár csak a 4850ára akkor nagyon keserü szájized lesz...ezek még uj karik..most fog esni az áruk...de te tudod :R

a 3870viszont az ára miatt jó vétel lehet...a kategóriájában elég szépen teljesit és az ára is kedvező...és én személy szerint rosszat még nem hallottam róla..

Új hozzászólás Aktív témák