Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz booz #3341 üzenetére

jaja,ok. :R Legyen igazad.de azt is tegyük hozzá,hogyúgy csináltátok a dolgot,hogy amikor egyedül maradtam,maradt 4 ellenfél,és ez nem egy körben,hanem legalább 5ben.vagyis nagyon jó arány volt a 4 csapattárs egy ellenfél haláláért,előrementek rambózni,és ne mondd,hogy menjek plantolni,amikor ha kivételesen jön is valaki velem,akkor sem azon igyekszik,hogy magáravonja a figyelmet,hanem meglapul az ajtó másik oldalán...nem tudjátok megérteni,hogy néha ülni kéne a seggünkön,és egyszerre,egy plantot támadni mindenkinek,ha erős az ellen,úgysem lesz minden védő egy helyen.és ezt a kurva játékot bombára játsszák azért mégis,mégha akkor is vége van a körnek,ha mindenki meghal.és persze zúgolódtok,amikor belebotlunk egy erős csapatba,és nem jön be a rush,ezt is meg lehetne érteni.a hirtelen plantról is annyit,hogy volt épp elég olyan is,simán megoldotta egy sorozat vagy granyó,hurrá.főleghogy hullottatok,mint a legyek.ennyi.sorry ha valamit nem csináltam jól szerinted,ne bántsuk egymást,utána nyertünk is wart,crossfire-n meg sz@rrá lőttem mindenkit,plantoltam,ez van.nem ismerjük a kurva mapot,gyakorolni kell,ennyi.nyomni kell pubon,háziwarban,hogy kitaláljunk valamit.és úgy sétálok,ahogy kedvem tartja.

Új hozzászólás Aktív témák