Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
ez mind igaz amit írtál szóltam a taktikáról amit lehet csinálni csak az első nade után felborul
és igaz már régebben, de játszottunk egy bandával azt hiszem 7 vs7 volt akinél hihetetlenül ment a csapat munka kettesével járkáltak és egymás seggét hihetetlenül tudták védeni - ki is kaptunk nagyon - azt hiszem strike-n volt még Bali is itthon volt
a mapról pedig tegnap beszélgettünk Andris is ott volt és teljesen egyetértek vele be kéne tanulni egy nem népszerű pályát
tudom attól még nem fogunk jobban lőni, de pl. a Next-esek elősször Vacanton agyon vertek utána már kevésbé és mikor utoljára játszottunk Vacantot velük egál volt az igaz, hogy a mi mapunkon megvertek, de mondjuk ha nem a sablonos kedvelt pályák lennének a mapunk akkor lehet több esélyünk volna
-
athomi
veterán
Egy-két ember meg időnként nem tud megülni a seggén mikor szükséges lenne, jórészt ilyenkor bukjuk is a kört. Vki meg olyankor is a sarokban ül, amikor már rég nem kellene.
Ami nagyon idegesít: Ovecs elmegy csak azért is rambózni, mikor előtte körökön át nem jött be neki, Booz meg állandóan késelni akar, mikor le is lőhetné az ellent. Persze mondanom sem kell ezen akciók végeredményét. -
Balinov
titán
ez igaz,tobbszor belegondoltam en is,ha ezeket az iranyelveket tudtam volna kovetni,mikor rendszeresen jatszottunk,akkor szvsz sokkal jobb eredmenyeket lehetett volna elerni,mind war,mind pub soran.Ez feler egy fel taktikai megbeszelessel.
Csak kurva nehez megallni, hogy ne menjen az ember face-to-face rambajozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest