Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
válasz
SipiBcs #3111 üzenetére
semmi baj annyira nem ment neked rosszul ahhoz képest, hogy 3x
gy 4x
waroztál velünk
nekem sem ment és talán még Andrisnek sem úgy ment ahogy szokott
nálad megfigyeltem, hogy úgy játszol mint ha PUB-on ( ez csak megjegyzés nem kritika) volnál sokszor hangosan közlekedsz és ha védünk is mész vadászatra ezzel nincs is baj ha vagyunk 5-en mert 1 mindig elmehet komandózni és ha szerencséje van 1-2 freget be is gyűjt és kevesebb marad a védőknek, 4vs4-nél vagy kisebb létszámú war-nál stem szigorú kemp van vagy kéne hogy legyen
amúgy dolgoztam ki pár mapra taktikát majd elküldöm neked igaz 5vs5-re van, de a kemp helyek ugyan azok kisebb létszámú waroknál is add meg az e-mail cimed és elküldöm
amúgy meg kell, hogy mondjam nem tartjuk be ezeket a taktikákat, de arra jó, hogy megismerd a mapokatt és a kemp helyeket vagy a támadó pontokat, hogy mire is kéne vigyázzni
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- Fractal Design NORTH charcoal + Fractal Design ION+ 860W Platinum ( Külön is eladó )
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest