- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Egy Asus Tuf RTX 3080 Ti 12GB mennyire jó vétel most vagy ajánlott? Magyar 30hónap garival.
-
MZsoltee
veterán
válasz CptAdamica #33097 üzenetére
Ízlésen nem vitatkozunk, mert felesleges.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
MZsoltee
veterán
válasz CptAdamica #33094 üzenetére
Teli ház oldal, becsuk és évekig nem is látod!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Mosqu!to
addikt
ROG STRIX 3080 hátsó ventijét cserélnem kéne. Tudtok beszerzésére megbízható forrást?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
válasz tvamos #33091 üzenetére
azt nem tudom sajnos, de várj egy pillanatra, ha jól értem ezek a képen jelenleg is nem használt csatlakozók?
vagyis gyárilag nincs rádugva semmi?
mert ha nincs akkor azokkal csak szinkronizálni tudod szerintem a RGB fény, esetleg az alaplapod RGB vezérlőjével és nem fogja kikapcsolni a led világítást"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
tvamos
nagyúr
válasz Lacielvtárs #33079 üzenetére
Es mi a narancssarga, amire ra van dugva valami?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
MZsoltee
veterán
válasz CptAdamica #33083 üzenetére
Akkor én ezt venném:
12GB Gigabyte GeForce RTX 3080 Gaming OC LHR GDDR6X 2xHDMI 3xDP retail 899€A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
KAMELOT
titán
válasz CptAdamica #33083 üzenetére
Ezért van személyes átvétel és kipróbálás.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz CptAdamica #33080 üzenetére
Aprón vannak garisb 3080...350k környékén.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
s.bala31
őstag
válasz CptAdamica #33080 üzenetére
Hardveraprón már lehet találni 350 ezer körül Asus-t és MSI-t is. Ha nem kéne túl sokat ráfizetnem a 3070 Ti-re én is váltanék.
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Több hete figyelgetem a 3080 árát és most a héten rászántam volna magam a vásárlásra és egy msi geforce rtx 3080 gaming z-t néztem ki, (jelenleg is ez a fajta van, csak még a 2070 változatban) szóval volt hely, ahol már 405 ezer volt, viszont tegnap este mindenhol rádobtak 35 ezret, (gondolom közös a nagyker) szóval ez már nagyon a lélektani határ felett van és nem tudom, hogy mi tévő legyek. Szerintetek tartós lesz ez a megemelt ár a dübörgő forint miatt, vagy visszaeshet még, ti megvennétek, vagy várnátok vele?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
válasz tvamos #33077 üzenetére
szerintem balról az első a venti táp csati, a második az RBG ugyanis az vagy 3 vagy 4 pines szokott lenni, és ha már címezhető az RBG az akkor új 3 csatis lesz az...
[link][ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
tvamos
nagyúr
válasz m0h0senator #33075 üzenetére
-
tvamos
nagyúr
válasz F e Z o #33071 üzenetére
Az agyamba kapirgalnak csak.... tudom, hogy 2-3 RGB LED valoszinu, meg 1W-ot sem eszik, es az elhanyagolhato a 300W-hoz kepest. Ha nem villodzanak, akkor valoszinu eszre sem vennem amugy.
(#33070) omfgk
Ezt ugy kell ertelmeznem, hogy muszaly leszek Win-t izzitani?Azt irjak a redditen, hogy van valami csatlakozo, amit le kell huzni, es problema megoldva. Csak hol van ez?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tvamos #33069 üzenetére
Evga Precision progi.
Olyan mint az Afterburner, csak szarabb.
De a ledeket tudja vezérelni.
Beállítod amit szeretnél és többször nem kell elindítani.Ha nem tetszik neki a Linux, akkor pedig Open RGB.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Raktam a gepembe egy EVGA 3080-as video kartyat, es van rajta ilyen gyonyoru szines vilagitas. Szeretnem kikapcsolni, mert csak melegit, meg fogyasztja az aramot. (Meg zavar, hogy vilagit. Nem latom, de a tudat.) Szoval hogyan tudom en ezt kikapcsolni? Linuxon Mint 20.3-on vagyok, es nincs Windowsom."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
MPowerPH
félisten
válasz venom8888 #33057 üzenetére
Azok kamu eladok, mar linkeltem. Jelenteni kell... Nem az Amazon arulja, csak az Amazonon aruljak.
Az elado pedig megkapja a penzt, teged meg az Amazon vagy az eBay kartalanit a buyer protection -el. Annyi van, hogy a fizetesi moddal szeretnek trukkozni. eBayen igy pl. siman bukod a buyer protectiont.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
keIdor
titán
válasz venom8888 #33065 üzenetére
Van, 2022 második fele. A többi pletyka annyira homály, hogy nem érdemes foglalkozni vele. Azt se tudjuk, hogy AD102, AD103 lesz-e, utóbbi létezik-e egyáltalán…
Október, november körül már szerintem piacon lesz, de a mennyiség is kérdőjel. TSMC 5nm, de minden más is azon jön, Zen 4 vagy RDNA 3, szóval valamilyen hiány várható szerintem majd. 2020 Q4 állapotokra kell számítani szerintem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
venom8888
őstag
lehet igazatok van, szerintem is kamu igy mar. De en varok a 4080 ra amugy is. Arrol van valami hir?
[ Szerkesztve ]
-
-
Beaumont
aktív tag
válasz venom8888 #33061 üzenetére
Amazonon csak magatol az amazontol veszek. Soha nem valami 3rd party eladotol.
1 even belul szo nelkul vissza vesznek barmit. Es a gari idon belul is segitenek mindenben...Ez meg az elado visszajelzesekbol. Ordas nagy atveres...
"Feedback1 out of 5 stars
Not here no response from the company at this point 90% sure it's a scamBy Jay on 13 June 2022.
1 out of 5 starsordered a gpu for cheap, received an even cheaper wireless earbudBy Ömer Gezer on 09 June 2022."
[ Szerkesztve ]
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
KAMELOT
titán
-
-
zebra_hun
veterán
válasz Zöld Róka #33052 üzenetére
Sajnos ez van, nem vagyunk nagy piac. Sok minden ellene szól. Minap linkeltem pl 200$ a 11700k. Sajnos nem itt. Felhalmozott készleteket nem fognak benyelni. Pont ezt írtam, amikor drágulás volt, még az "olcsón" beszerzett vga-kat is felnyomták a profit reményében. Voltak itt érdekes dolgok, mint pl ződ manó nem is forgalmazott nálunk. Oka volt...
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz ScomComputer #33048 üzenetére
Vigyázz, nehogy sugarat kövess vele
Szerk.: Biztos volt legalább 4K darabja, vagy ez a 8K-s variáns?
[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
ScomComputer
veterán
Talpig zöldben..vagy nem..megjöttek..
[kép] -
venom8888
őstag
Nah, itt UK ban mar a 3080TI-t is lehet behuzni 255.000ft ert vadonat ujat..Gondolom keszletkisopres van a 40xx inditasa elott.
-
ScomComputer
veterán
Akarsz Cápa lenni egy kis időre(?),ha igen akkor : [link]
-
válasz ScomComputer #33038 üzenetére
OMG
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz ScomComputer #33038 üzenetére
Nem dohányzó eladótól !
-
ScomComputer
veterán
Tolom fel a zapróra, csak játékra használt végéják eladók..napi 1-2 óra game..
[kép] -
nagyúr
válasz keIdor #33033 üzenetére
Az 5700XT sem volt egy rossz kártya, volt olyanom is. Sőt még egy ideig volt 6800 sima is, ha akkor lett volna XT akkor most fixen nem 3080-am van, mert azt akartam de ugye már a start is problémás volt mind a két oldalon, aztán utána sikerült lecsapni egy 3080 STRIX-re 286K-ért, és azóta is az van.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
keIdor
titán
válasz abridabri #33022 üzenetére
Mondjuk én a 4080-at ugyanúgy optimalizálni fogom, mint a mostanit.
2000MHz @ 0.91V 320-330W MAX
Meg lehet vele etetni 400-450W-ot, csak minek?
Lovelace esetén is ugyanúgy az undervolt-al fogom kezdeni.
Egyébként nem mintha a mostani kártya kevés lenne... szóval ha második vagy harmadik körös leszek vele, nem baj. Ki tudja milyen készlet lesz egyáltalán...Szóval tényleg nem kell víz, 4090 OC-hoz persze kell, de 4070, 4080 undervolthoz kétlem...
Szerintem az új táp se fog feltétlen kelleni, attól függ kinek mennyi tartaléka van.Shkiz0: Igen, csak jött az RDNA 2 és az azért valljuk be, jól sikerült. Ki gondolta volna 10 évnyi szenvedés után. Aztán ki tudtak izzadni egy elég jó architektúrát. 290X meg Fury X, Vega után ki gondolta volna. Én nem. Azt hittem örökké le lesznek maradva, aztán kiderült, hogy tudnak ők... most már a DLSS előny sincs meg az nV-nél, mert az FSR 2.0 elég jó lett és minden VGA-n megy.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
nagyúr
válasz VoltanIgor #33025 üzenetére
Csak nehogy megint az legyen mint a jelenlegi szériánál, hogy a sok hülye eladta gombokért 2080 TI-t mert a 3070 az majd aztán milyen olcsó lesz meg jó, aztán jött a pofára esés, és drágulás és ott állt kártya nélkül kb fele annyi lóvéval mint amiből a korábban eladott 2080Ti-t vissza tudta volna venni
Mondjuk most az eth-t már ki lehet húzni az egyenletből és talán hiány se lesz már a kártyákból, de a sebességre vonatkozó pletykákat illő továbbra is fenntartásokkal kezelni.
Régen az AMD-nél volt ez szokás, hogy na ez most aztán már mindent verő kártya lesz, aztán ahogy mondtad jött a szomorú valóság. Ekkor persze jött, hogy igen igen, de majd jön a wunderdriver ami aztán soha nem jött. Tudom mert én is benyaltam ezt anno a Vega-val.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
torma1981
veterán
-
Benhill
senior tag
válasz s.bala31 #33015 üzenetére
FPS-ben magasabb lesz 20% átlagban, valamint ott a 10GB VRAM, ami szintén időtállóbb. Ha közel azonos áron tudod cserélni/megvenni a kártyát, akkor szerintem érdemes.
Nekem van jelenleg 3070ti, és egy 3080 is, én se nagyon tudom eldönteni melyik maradjon.Valamint azt is kalkuláld bele, hogy szükséged lesz-e a 4070-80-90 teljesítményére...
-
s.bala31
őstag
Üdv. Szerintetek van értelme 3070Ti-ről sima 3080-ra váltani vagy már érdemes megvárni a következő szériát?
-
Locutus
veterán
válasz ScomComputer #33011 üzenetére
Igazából bármennyivel lesz több, az gond. Legalábbis amint a jelenlegi széria léghűtései mutatják, nagyon határeset mind. Talán csak 1-2 olyan van, ami viszonylag jó hang és hőfok mellett tud ennyit léggel lehűteni. Feltéve, hogy nem lesznek 3+ slotos kártyák már fixen.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
KAMELOT
titán
válasz ScomComputer #33011 üzenetére
Meg lesz az álomhatár 500W. Ki tud többet kisajtolni!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
GIJoe
addikt
Sziasztok, forrást keresek 1,25 mm thermal padra, de nem találok, tudnátok tippet adni?
-
keIdor
titán
Amúgy 2021-ben is azt írták, hogy ‘22 Q4.
Azt a júliust valamelyik csak kitalálta szerintem. Kb. olyan, mintha én meg azt írnám twitterre, hogy holnap bemutatják 16 órakor…
A leghosszabb uborkaszezon közepe amúgy is a július, nincs is értelme oda időzíteni. Meg amíg RDNA 3-ból sincs semmi, addig felesleges.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
veterán
válasz zebra_hun #33001 üzenetére
Nem csodálom.. Ez szerintem mindenkinél kicsapta a biztit. De két út volt banyaszod az árkülönbséget( ingyen kártya valójában) ha nem akkor durca ás nem veszel.
Meglátjuk mi lesz, szerintem annyira nem kell ugrálni egy 6800+/3080+ kártyával jelen pillanatban ha meg rohan mindenki venni lesz olcsó Ampere -
zebra_hun
veterán
Abban biztos vagyok, hogy vmi eszméletlen lesz, csak az ára is legyen megérős. Nem a küszöböt rágjuk a családdal, de pl ami a 30-as sorozatnál volt, hogy egyszer 350, egyszer meg 8-900 e Ft a kártya... Számomra a "felháboríto" az volt, hogy a gyártónak is, és a kampósorrú kereskedőknek is megérte a 350 ezer. Tehát nyereséges volt, ebből le is adóztak ahogy kell. Ok, ennyi, nem olcsó, de mindenki elkönyvelte az árát, akinek igénye volt, vett. Aztán egy pillanat alatt az élősködők miatt 900 e Ft. Na, ez verte ki a biztosítékot nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest