- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
ScomComputer #27647 üzenetére
Így egy kicsit jobban átlátható. Ebben a konfigban nálam, ehhez a teszthez, jó lenne egy erősebb videokártya. Jól látszik, hogy a GPU erősödik a Core Clock-kal, és a Memory Clock-kal is. VRam annyira nem is, de a frekinek van jótékony hatása.
A bónusz nagyon jól bemutatja, hogy a CPU renderel, de a GPU abból már nem jelenít meg semmit. Ezért is van nálam az, hogy a BF5-öt én simán játszom 10*4800 MHz-en. Ezen a felbontáson nem a CPU a gyenge láncszem. Lehet rajta csámcsogni, nyilvános, és tanulságos. Lejjebb ott vannak az eredeti képek. Ez a Benchmark, ahogy kérted is, videokártya teszt, CPU-t nem dolgoztatja meg. Az jól látszik, amikor odapörköltem neki, proci etette is framekkel a VGA-t, de szerencsétlen már nem tudott vele mit kezdeni.
Min és Avg értékeket tettem táblába, jól szemlélteti a tényeket.CPU render min fps-nél, ahol a vram +800 -on van, leesik. VRam tuning mindig agyonvágja a min FPS-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Geforce GTX950 2GB OC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest