Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Csak jönne már. (nem mintha a 3080 kevés lenne)
NVIDIA next-gen GeForce RTX 40 series to use TSMC N5 process instead of Samsung
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
KAMELOT
titán
Akkor nekem ez a blokk fog kelleni?! [link]
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
Kis segítség kellene Nvidia dlss-t hol lehet beállítani , driver + win legfrissebb , de játékokon belül inaktív ez a beállítás nem tudom bekapcsolni..
Hol találom ezt a beállítást ? Vagy kell hozzá a geforce experience
Választ köszönöm ... -
Laraxior
titán
válasz
Szinyák #26375 üzenetére
Nincs gond a benchmarkkal, csak nem a pontokra kell fókuszálni.
Tekintve, ha játszol akkor fut alatta valamelyik kliens (Origin, Steam stb..) azok már elvesznek a pontszámból.
Szóval közel sem azonos a környezete a játéknak, illetve a benchmarknak.
Az, hogy itt mi most elbohóckodunk a 24/7-es rendszereinkkel... Ha nagyon toplistára akarnánk, vagy komolyabb helyre, akkor bizony szűz Windowszal kell dolgozni, és az sem biztos, hogy Win10 a nyerő, mert valamelyik benchben a Win7 pl jobban teljesít. -
Szinyák
őstag
válasz
Sziszifeca #26370 üzenetére
4k felbontás nincs benne csak 2k.-t enged mint a monitorom ...
-
Szinyák
őstag
válasz
Sziszifeca #26364 üzenetére
-
Szinyák
őstag
válasz
ScomComputer #26365 üzenetére
köszönöm ..
jól fizet a testültet
-
zebra_hun
veterán
válasz
ScomComputer #26360 üzenetére
Nem tudtam :)
Egyébként senki másnak nem felkiáltójeles a TS? Követtem az utasításokat, hogy töltsd le ezt, most azt, most patch, aztán még valami hülyeség... és kampec. Gatter a TS-nak. Nem virágbótos, ingyenes eredeti.Echterion: 284/1000
-
echterion
nagyúr
válasz
zebra_hun #26356 üzenetére
Gpu +170, vram +750. Ez a mindent tolj fel nem elég jó, mert így a tdp limit visszafoja a műsort, sztem lehet ez még több is, ha csökkentem a gpu feszt.
Megnézem, te mit írtál be ide, mert emlékszem, hogy kicsit kifejtetted korábban, hogy mit állítottál, de már nincs meg a fejemben. Majd délután vagy este még futok azokkal a beállításokkal is egy kört. -
zebra_hun
veterán
válasz
echterion #26355 üzenetére
Had idézzem a Mestert, ami így hangzott valahogy:
"Mindent tolj maxxra, oszt' jóvan az úgy"
Persze nem így pontosan, de a lényeg ez volt ;) Ez csak egy bench, nem is szabad komolyan venni. 15 e felett, teljesen jó a kártya. Egyébként mennyire toltad fel? Azért tettem be az enyémet, nem titok. Pl az ezret laychi-től láttam, fel sem mertem addig tolni. Gondoltam ha neki kibírta, nekem is kifogja. -
echterion
nagyúr
válasz
laychi #26354 üzenetére
Ja, azt nem írtam, ez egy FC vizes Giga Xtreme, itt mindent a víz hűt.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #26349 üzenetére
Ez még mindig nagyon durva, érdekes, hogy 5-10 éve nekem nem rémlik, hogy ennyi coil whine-os hardver lett volna, mint manapság. Igaz a fogyasztás se volt ilyen magas…
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #26349 üzenetére
A tied is hasonló 0:33 , mintha messzebbről hallanád.
-
keIdor
titán
válasz
ScomComputer #26340 üzenetére
Én is simán úgy értettem a hsz-ed alapján, hogy mész utána=váltasz.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ScomComputer #26337 üzenetére
AMD -rol, legyen az 6900XT vagy 6800XT, tuti nem valtanek LHR -es 3080 -ra.
Btw, nem AMD kartyad van?
-
laychi
veterán
válasz
Sziszifeca #26327 üzenetére
Azt nem írtad, h LHR kari.
Lehet, hogy a bányamod miatt nem lehet csak megjelenéskori és utáni drivereket.
3080 vagy 3080 ti?
Mert ha utóbbi, akkor tuti, előbbi esetén talán lehet valamit kezdeni vele. -
zebra_hun
veterán
válasz
Sziszifeca #26332 üzenetére
Azért szerkesztettem. Én is régebbivel használom, de nem fél évessel. Lhr-ről meg gőzöm sincs. Lehet benne igazság. System 32 túrással rá lehet erőltetni másik drivert. Amikor kezdődött a Bf5, akkor gtx570-em volt, és csak a valamelyik drivertől újabbal lehetett telepíteni a Bf-et. Az meg nem ment fel az 570-re. Akkor találtam a neten leírást, hogy hogyan lehet másik drivert ráerőltetni. Értelme ugyan semmi nem volt, mert játszhatatlan sz@r volt, de sikerült. 6xx szériánál húztak támogatási határt, de simán működött az újabbakkal is hiba nélkül.
-
zebra_hun
veterán
válasz
Sziszifeca #26327 üzenetére
Hallgass rá, pedig lehet.
***Februári már nem biztos*** van választék, próbálgasd
-
MPowerPH
félisten
válasz
ScomComputer #26323 üzenetére
Nem, ellenben errol szol a bencheles.
A TS sem egy izom, TS stabil beallitast egy Metro EE par sec utan kivagja.
-
zebra_hun
veterán
Ez csak epenis :) sztem senki nem használja a gépét így. Ezzel a kis tuninggal a ts is brutál lesz Laraxiornak. Vga core-t visszábbveszi határra, aztán mehet. Sajnos nekem kiírt vmi frissítést a ts, aztán egy másikat, aztán egy hibát, aztán arra egy peccset, aztán szar lett az egész :) most vmi hibajavítót ír ki, hogy töltsem le, de nem csinál semmit. Lefut a ts, eredményt is ad, de nem lehet valid, mert vmi eltérési hiba van a verziókba... Ha egyszer hazaérek, majd hétfőn, újrateszem a ts-t. 19700 lett a gs, fölé nem tudtam hajtani.
-
Laraxior
titán
válasz
ScomComputer #26323 üzenetére
Nem dob ki, csak nem boostol fel ennyire.
-
zebra_hun
veterán
válasz
Laraxior #26320 üzenetére
Pedig nagyon jó lett, az sp oldalon lévő regisztráltakhoz képest top1 ;) Szépen megtoltad a min fps-t, az a titka, bármennyire tagadod
Jó hideg van Frankfurtban is, látom. Szerettem ott élni, hosszú éveken át Gräfelfinger, Germering Unterpfaffenhofener voltam. Kellemes hidegek voltak. Rekordom -29.5C volt, kocsim be sem inult télen akkor. Garmish P. meg egy köpésre volt a 95-ösön le, minden hétvégémet ott töltöttem az Eibsee-nél. Haha, régi szép idők... most is az ;)
-
laychi
veterán
válasz
Sziszifeca #26317 üzenetére
DDU-val csökkentett módban töröld a drivert, netkapcsolat nélkül telepítsd, az általad kívántat.
-
Sziszifeca
őstag
Hali.
461.33-as drivert szeretném kipróbálni, de nem engedi feltelepíteni..
Azért próbálnám, mert VR-ben terheletlenül is jönnek a Dropped Frames képkockák, és olvastam hogy ott nem volt ilyen probléma..
Megoldható visszarakni a régi drivert valahogy?
Vagy van valakinek ötlete ennek javítására? -
KAMELOT
titán
válasz
ForRedGlory #26307 üzenetére
Úgy látom ez a Hopper 3nm chippel
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ezen megy a Crajzisz 8k -n?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
ForRedGlory #26312 üzenetére
FTW3 -mal tudod azt csinálni, hogy veszel egy "simát" és alzán van a hybrid kit vagy ha van ismerős rendelsz külföldről ott talán olcsóbb a hybrid kit és ráteszed. LC-s 3080 Ti-t nem nagyon látok, hogy árulnának.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #26309 üzenetére
Vedd vissza a Hybrid 3080-at, attól jobbat úgyis nehéz lesz találni.
-
Laraxior
titán
válasz
Ez mar a 3090Super?
-
MYSTX
csendes újonc
válasz
trek81 #26304 üzenetére
Ja bocsi, 200k HUF volt a 3060ti, 210k huf lenne erre a step up, így jönne ki a 3080 ftw3 410k-ra, LHR mind2. Illetve itt kérdezném, ha nem túl off-topic hogy amúgy step-upnál hova kell küldeni a kártyámat, és az mennyibe kerül kb? Ezt nem számoltam még bele.
@warcat Köszi az infokat. Igen azt hogy sokallom zárójelesen jegyeztem meg, ez nyilván egyéni dolog, tényekhez sokat nem tesz hozzá. Pont ennyire voltam kíváncsi többnyire amit le is írtál, csak hogy betudjam lőni mennyire jó ez az ajánlat.
-
warcat
veterán
LHR-es rtx 3080 német piaci ára a 19% áfájukkal is 1200-1250 euró környékén van, ami ennél olcsóbb azt vagy viszik is azonnal vagy nagyon fapados.
A FTW3 a 4 legjobb kártya egyike (Strix-Suprim-FTW3 triója + Asus TUF ráadásnak amit eredetileg nem prémium szintre szántak)
Nem gond ha sokallod, a te pénzed, de jobb ajánlatot nem fogsz kapni.Evga ára nagyon jó, csak a mi 27% áfánk és a postázgatás lerontja, ez nem az ő hibájuk. -
MYSTX
csendes újonc
Srácok, a 3080 FTW3 ultráért mi számít manapság normál árnak? És mi lenne a jó deal?
Vettem egy 3060ti XC-t EVGA-tól, és step up programot el is indítottam 3080 ftw3 ultráért, ha egyszer az életben sorra kerülök, a legvégén 410k ft-ra jönnék ki. Amit teszem hozzá sokallok egy db videókártyáért, de érdekelne a véleményetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Valorant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Facebook és Messenger
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest