Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• morfondőr

addikt

válasz Szabi® #3196 üzenetére

Switch fan vagyok és én is úgy álltam hozzá, hogy 200 felett nem kell. Előrendeltem az Alzán, de csak azért hogy meg tudjam magam gondolni.
    Jelenleg ott tartok, hogy inkább veszek egy használt PS5-öt és bepótolom az elmúlt 3-4 év játékait (ebben az időszakban kizárólag switch volt itthon). Ezeket a játékokat már max 10-15k között megkapom lemezesen. Az egyetlen probléma, hogy nagyon jó volt a Switch hordozhatósága, mert a nagyképernyőn a gyerekek előtt nem biztos, hogy minden játék jó ötlet lenne. Mondjuk egy Elden Ring után megnézném őket! :DDD De ezt akár egy Portal-al meg is lehet oldani és akkor lenne Switch 2 árában a hw (feltéve, hogy mindent használtan veszek). Vagy csak Portal PS plus premiummal és cloud stream-ing, ennek még utána nézek, mennyire jó.
    De akkora a backlog is, hogy simán tudok várni bármivel hónapokat is. És egyre több infó jelenik meg róla, hogy a back compat szoftveres emu, vagyis örüljünk, ha nem lesz rosszabb 1-1 Switch 1 játék a kettőn, nem hogy fel lesz javítva automatikusan. Persze ha rendesen patch-elik az jó lesz, de gondolom sok régebbi címmel nem fog a kutya se foglalkozni, a többit meg majd csöpögtetik szépen lassan. :(

Új hozzászólás Aktív témák