Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• teve08

aktív tag

Sziasztok!

Elég érdekes gondom lenne a gépemmel, remélem tudtok segíteni. Először is leírnám a hardvereket:
    Asrock H67M-GE B3, Intel I5-2300, 2x2gb Corsair Vengeance 1600mHz RAM, Samsung F3 1tb. Gyárilag egy 6950-el vásároltam, de később ez eladásra került és kb. két hónapja integrált vga-val használom. Egy hónapja kezdte el azt csinálni, hogy netezés közben legtöbbször (néha előfordul programok elindításakor is), gondol egyet és lefagy, a hang beakad, ezután hol megy tovább minden pár másodperc után, de van amikor csak az újraindítás segít. A lefagyás után néha kiírja, hogy a "Képernyőillesztő nem válaszolt, de utána helyreállt.". Jelenleg Windows 8 64bites operációs rendszert használok, de win7 alatt is ugyan ezt produkálta. Próbáltam több vga drivert feltenni, de mindegyikkel ugyan ezt csinálta. Futtattam memtest86-ot, ami nem írt semmiféle hibát. Visszaküldtem szervízbe, ahol 3 hét után megállapították, hogy semmi baja sincs a gépnek, táp stabilitás tesztet végeztek, különböző tesztprogramokat futtattak. Érdekes, hogy pl. furmark alatt próbáltam, ott semmi fagyás, végigmegy szépen. Szerintetek mi lehet a gond, mit lehetne vele csinálni? Előre is köszönöm a segítséget. :R

Új hozzászólás Aktív témák