- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Valószínűleg csak nekem nem egyértelmű a dolog, de most hogyan vannak a tuning lehetőségek, mert kajak nem vágom
Volt eddig Street és Pro csomag, eddig oké. Pro csomagom van jelenleg a kocsin, de ugye most valamit változtattak és jobb és bal oldalt is vannak valami tuning opciók, nah most akkor ez még plusz tuning lehetőség sok sok ezer dolcsiért, és nézem tuning opcioónként teljesítmény javulás 1%, nah most akkor, hogy is van ez? Az eddigi Pro csomagon felül vannak még tuning lehetőségek? Mert ha a jelenleg elérhető tuning opciókat is megveszem, akkor többe fog kerülni ez a plusz tuning, mint az eddigi tuningjaim ára és a kocsi alap ára összesen.
Kicsit feljebb sinci már panaszkodott erre a dologra, de creed13 válaszát nem nagyon értem, most akkor a jövőben ha veszek egy új kocsit minden tuning nélkül, akkor hogy találom ki, hogy melyik tuning ér is valamit, és melyik nem, illetve melyikekkel érném el az eddigi Pro-nak nevezett + tuning fejlesztést. Teljes a zűrzavar
Necroman_Mk2: "Alapesetben program files, de ezt te határozod meg." szerintem Te félreértetted kicsit a kollégánk kérdését, mert ha megnézed az általad megadott helyet, akkor ott a játék mappájának teljes mérete nincs 20Mb (nálam 17Mb) viszont tudjuk, hogy jóval több a teljes játék, mert a mostani update is ~1Gb volt, tehát a valós játék valahol máshol van eldugva, néztem Doku & Settings -en belül is, nem találtam meg, szóval érdekes lehet, hogy valójában hol van
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Üzleti vita és megbeszélés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest