Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

Valószínűleg csak nekem nem egyértelmű a dolog, de most hogyan vannak a tuning lehetőségek, mert kajak nem vágom :F

Volt eddig Street és Pro csomag, eddig oké. Pro csomagom van jelenleg a kocsin, de ugye most valamit változtattak és jobb és bal oldalt is vannak valami tuning opciók, nah most akkor ez még plusz tuning lehetőség sok sok ezer dolcsiért, és nézem tuning opcioónként teljesítmény javulás 1%, nah most akkor, hogy is van ez? Az eddigi Pro csomagon felül vannak még tuning lehetőségek? Mert ha a jelenleg elérhető tuning opciókat is megveszem, akkor többe fog kerülni ez a plusz tuning, mint az eddigi tuningjaim ára és a kocsi alap ára összesen.

Kicsit feljebb sinci már panaszkodott erre a dologra, de creed13 válaszát nem nagyon értem, most akkor a jövőben ha veszek egy új kocsit minden tuning nélkül, akkor hogy találom ki, hogy melyik tuning ér is valamit, és melyik nem, illetve melyikekkel érném el az eddigi Pro-nak nevezett + tuning fejlesztést. Teljes a zűrzavar :B

Necroman_Mk2: "Alapesetben program files, de ezt te határozod meg." szerintem Te félreértetted kicsit a kollégánk kérdését, mert ha megnézed az általad megadott helyet, akkor ott a játék mappájának teljes mérete nincs 20Mb (nálam 17Mb) viszont tudjuk, hogy jóval több a teljes játék, mert a mostani update is ~1Gb volt, tehát a valós játék valahol máshol van eldugva, néztem Doku & Settings -en belül is, nem találtam meg, szóval érdekes lehet, hogy valójában hol van :U

Új hozzászólás Aktív témák