Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

Nem tudtok valamit, hogy mikor lesz update? Mert én már csak azért indítom el a gámát, hogy meglessem letölt-e valamit a cucc, mert ez így játszhatatlan, frissítés óta sokat mondok 2 órát játszottam vele, mert orrba szájba bug-zik az egész, meg 20 percenként --> "A program jelenleg felbassza az Ön idegeit ezért leáll" pedig update előtt jó volt, azóta már 3 gépen próbáltam, kigyomlált regisztry, újratelepít stb. :(

Egyáltalán valakinek sikerült kibékülni, ezzel a sok új f.szsággal? Full hazavégták a játékot, nem elég, hogy mióta megjelent azóta is egy nagy béta verzió az egész, de ez már több a soknál. Szerintem rájött az EA, hogy nekik egy nem biznisz, hogy ingyen szerver parkokat hajtsanak, meg fejlesszék a játékot stb. Hiszen ezt is mennyien vették meg? 10-ből 1 ember? Ennél többen vesznek meg fizetős játkokat azok, akiknek tényleg tetszik egy játék és úgy gondolják, hogy ezért megéri pénzt kiadni. Ha pedig mondjuk megvettem volna, csak azért játszanék vele, hogy ne pocsékba menjen már a pénzem...

Új hozzászólás Aktív témák