Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon DSLR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Necroman_Mk2
őstag
Alapesetben program files, de ezt te határozod meg.
Nekem bejön ez az újfajta tuningolós móka, bár azt vettem észre, hogy aki korábban is költött a kocsi teljesítményére, annak eleve max. gyorsulásos konstrukció van berakva (mondjuk másra nem is nagyon érdemes pakolni...).
Érdekes még ez a sérülés és javítás dolog is, valamelyest forszírozza az embert a SB vételére: nem kötelező, csak "biztosítással" kényelmesebb. De érzésem szerint lesznek még itt is változások...UI: én a fentebb felsorolt bogok egyikével se találkoztam (jó, egyszer nem engedett versenyezni, de a múltkor is volt egy hasonló)
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- AMD Ryzen 5 9600X box, közel 3 év garival !!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest