Hirdetés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed13
tag
Tier 4?Eléggé feleslegesnek tűnek, pláne ha azt nézem, h így is egy vagyon egy tier 3-as autó.Még régebben mintha valahol olvastam volna, h anno a world demójába vagy prezentációjában több autó volt, mint a véglegesen megjelent verzióban.Gondolom belepakolják szépen lassan azokat is meg + járgányokat...Ha úgy vesszük akkor ez így reális, h mindig legyen új felhozatal és az emberek ne unjanak annyira bele, legyen miért versenyezni és moneyt gyűjteni.Csak ha belegondolok milyen idegesítő ha mondjuk az ember kidob xy pénzt és rá 2 napra betesznek mondjuk 5 új autót és azok között van egy olyan amivel szívesebben ment volna....Na az szívás...
TheChos3nOne
Most nekem is volt 3 nap úgymond leállásom a gameval, főleg a multit nézve, mert engem is idegesített a sok kis csíra akik poénból a falnak vágnak, úgyh rendőröztem csak.De tegnap toltunk haverral private köröket és nagyon jó volt, és nem skilleztünk, pláne oltári volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő