Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed13
tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Én pont tegnap este mentem privátban pár sráccal.Eléggé esélytelennek éreztem magam, az én kis 15-ös szintemmel a többi 25-34-42-es szintü ember ellen.A lényeg, h egy srác, azt se tudom milyen autóval azt se tudom hogy csinálta, de simán ránk vert 15mp-et.Én a 2. lettem magam sem értem hogyan, pedig a legcsutkább voltam.Aztán írtam is a srácnak, h végtelen nitróval tolja vagy mi?Toltunk még1et, megint 2. sikerült lennem, nem kevés nitro árán, erre az utolsó résznél pont előztem le egy forgalomban lévő autót, amikor rám nyomták a mágnest.Persze az rögtön belém csapódott és az utolsó lettem.
Persze habzó szájjal írtam, h nem elég, h minimum 10 szinttel jobbak mint én, még ezt a szutyok mágnest is képesek bedobni ellenem.Na ez már tényleg szánalom...Azt nem tudom, mivel vagy hogyan lehet csalni, de a chatbe megszoktak jelenni olyan beírások, h ha megakarod tudni, hogyan lehet 1 óra alatt 6 szintet ugrani, akkor menj fel ide meg ide.De valahogyan tuti lehet.Mondom, szerintem ez nem lagg, nem lehet mindent arra fogni.Ha valaki mögöttem van 2 mp-el, hogy kerül elém egy szemvillantás alatt 2mp-el?

Szóval szerintem ha gyengébb ember is játszik, szerintem a magasabb szintü ember kocsiját leszabájozza a rendszer, más józan magyarázatot nem tudok rá...
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Call of Duty: Black Ops 7
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Persze habzó szájjal írtam, h nem elég, h minimum 10 szinttel jobbak mint én, még ezt a szutyok mágnest is képesek bedobni ellenem.Na ez már tényleg szánalom...