Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed13
tag
Tier 4?Eléggé feleslegesnek tűnek, pláne ha azt nézem, h így is egy vagyon egy tier 3-as autó.Még régebben mintha valahol olvastam volna, h anno a world demójába vagy prezentációjában több autó volt, mint a véglegesen megjelent verzióban.Gondolom belepakolják szépen lassan azokat is meg + járgányokat...Ha úgy vesszük akkor ez így reális, h mindig legyen új felhozatal és az emberek ne unjanak annyira bele, legyen miért versenyezni és moneyt gyűjteni.Csak ha belegondolok milyen idegesítő ha mondjuk az ember kidob xy pénzt és rá 2 napra betesznek mondjuk 5 új autót és azok között van egy olyan amivel szívesebben ment volna....Na az szívás...
TheChos3nOne
Most nekem is volt 3 nap úgymond leállásom a gameval, főleg a multit nézve, mert engem is idegesített a sok kis csíra akik poénból a falnak vágnak, úgyh rendőröztem csak.De tegnap toltunk haverral private köröket és nagyon jó volt, és nem skilleztünk, pláne oltári volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest