Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Mega THANX!!!
Na igy mán a hülye gyerek is értiA lényeg azt se tudom mire költsem ezt a sok pöttyöt
Ha esetleg lessz még ien akció azonnal irjátok ide be , mert jól jön .Még1* kösz
(#710) tutuhawer
SzépMás : Srácok vettem nissant asszem z350 s meg kell mondjam 1 kalap fos igy az alap tuning dolgokkal a kis mazdám megeszi reggelire . viszont egy versenyen egy ien auto ugy megszivatott , hogy csak győztem lesni , mocskosul ment , remélem később extrákkal jobb lessz, vagy törödjek bele s n e foglalkozzam vele????
-
-
Sonja
nagyúr
Szóval ezen 4 autó közül választhatok:
- 2007 Dodge Charger SRT-8 Super Bee (Level 10) - $60,000
- 1995 Mazda RX-7 (Level 10) - $60,000
- 2006 Mitsubishi Lancer Evolution IX MR-Edition (Level 10) - $60,000
- 2006 Volkswagen R32 (Level 10) - $60,000GabN73 hozzászólásából az derül ki nekem, hogy Mazda RX-7-et kellene vennem.
-
Mr.Skynet
senior tag
Értem, szóval ez azokra vonatkozik, hogy a telepített könyvtárban ott a teljes game, akik nem az alapértelmezett C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need For Speed World\ helyre telepítették
Egyébként tetszik az EA válasza, röviden tömören ha jól értem akkor: nem segítünk, nem kapsz kocsit sem semmit, és ha van olyan problémád, amiben nem kell segíteni, akkor azt szívesen meghallgatják
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- Opel topik
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest