- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Mr.Skynet #364 üzenetére
Nem, nem mondtam rosszul. Csak eszembe jutott, hogy a telepítésnél külön kérdezi a Downloadert és a játékot magát - ez a kettő lehet totál különböző helyen is
Amúgy ez a sok-sok eltűnő-feltűnő teleportáló autó engem is zavar, főleg, hogy sose tudom, hogy most hányadik is vagyok
-
Sonja
nagyúr
válasz
Mr.Skynet #364 üzenetére
Pedig oda ment mindent, ahova te installáltad és megadtad neki a mappát, hogy oda töltsön!
Én az E:\Games\Need For Speed World\ mappába telepítettem és oda is tölt, így a mappa mérete 2,528,940,032 byte!
Írtam az EA supportnak, hogy nem kaptam meg a Hot Pursuit-ban a bountykat a World miatt, illetve a World-ben nem kaptam meg a vinyleket és az Audi kocsit! Jött a válasz
:
Thank you for contacting Electronic Arts Customer Support.
We are sorry for the inconvenience caused to you. The issue you are facing seems to be an issue with the mechanics of the game. Unfortunately at customer support we can only help with issues with the game itself, we cannot make changes or correct game bugs. You can however report this at the official forums, so that the game developers can take a note of it and investigate this further.
Official game forums can be found at the below given link: -
http://forum.ea.com/eaforum/forums/show/3896.page
If there is anything else we can help you with please let us know.
Sincerely,
Norman,
Customer Support,
Electronic Arts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest