-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Csatornák vannak, Join szám-mal váltogathatsz köztük, de külön magyar csatorna nincs.
-
Üdv!
Attól függ mid van most. Én Eclipse-el kezdtem, az borzalmas egy kocsi, a leglassabb, lecseréltem egy 350Z-re amint 10-es lettem. Ha Silviád/240SX-ed/Mazda3-ad van kihúzhatod még akár 15-ig ahol már több kocsi elérhető, de az erőviszonyok szemléltetése:
Gyorsulás: alap350Z<tuningMazda3<tuningSilvia/240SX
Végsebesség: Mazda3<Silvia/240SX< ..............Magasan a legjobb az alap350Z
(és igen, az alap 350Z a kevesebb csík ellenére simán lenyomja más kocsik tuning változatát is)Idő kell neki amíg begyorsul, de ha egyszer megvan, akkor simán húzol el a többiek mellett. Tehát amíg nem számít a végsebesség, addig vígan el tudsz lenni a fentiek egyikével, 15 felé viszont egyre több a gyors pálya, tehát ott már érdemes lecserélned. Ennek az ellentéte is érvényes, kanyargós, lassú pályán nincs könnyű dolgod 350Z-vel a lomha kanyarodás és gyorsulás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged