Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz Docci #378 üzenetére

Eddig Silviával voltam én is, nem tudom igazából milyen kocsit vegyek. :F
    Lassan lesz 400ezer pénzem, de hiába olvasgatom milyen kocsit érdemes venni, csak nem tudok dönteni.
    Egyik fórumozó erre esküszik, a másik meg egy másikra. :U
    Audira gondoltam, de félek tőle, hátha nem válik be.
    20-as szint előtt nem is biztos, h érdemes megvenni. Az alapváltozat csak 20-as szinten tuningolható, addig meg nem valami erős. Asszem.
    Négykerekes egyáltalán?

Hátsó kerekes kocsit nem akarok, azokat képtelen vagyok irányítani, legalábbis más autós játékokban sehogysem boldogulok velük. Itt viszont nincs feltüntetve, melyik milyen hajtású. Vagy ez a game annyira arcade, h itt nem számít? :F

Nincs feltüntetve a kocsik tömege sem, pedig (gondolom) egyáltalán nem mindegy, milyen tömegű kocsival csattanok neki egy-egy rendőrnek. Legalábbis mikor a Silviát lecseréltem egy VW Sciroccora (mert azt hittem mivel egy fokkal jobban gyorsul, majd jobb lesz), eszméletlen hamar lelöktek versenyek közben is, és a rendőrkocsikon se tudtam csak úgy átmenni, mint a Nissannal. Vagy ez se számít, csak beképzeltem magamnak? :F

Meg aztán most, h így elszúrták az egész játékot, legalábbis az üldözős részt, már nem sok értelmét látom ennek az egésznek. :((

Beletehetnének pl. Hammert is, vagy egy-két hasonló terepjárót.
    Kár, h ilyen zúzós játékosokra nem gondolnak az EA-nál. :D

Új hozzászólás Aktív témák