- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed13
tag
válasz
Mr.Skynet #392 üzenetére
Én pont tegnap este mentem privátban pár sráccal.Eléggé esélytelennek éreztem magam, az én kis 15-ös szintemmel a többi 25-34-42-es szintü ember ellen.A lényeg, h egy srác, azt se tudom milyen autóval azt se tudom hogy csinálta, de simán ránk vert 15mp-et.Én a 2. lettem magam sem értem hogyan, pedig a legcsutkább voltam.Aztán írtam is a srácnak, h végtelen nitróval tolja vagy mi?Toltunk még1et, megint 2. sikerült lennem, nem kevés nitro árán, erre az utolsó résznél pont előztem le egy forgalomban lévő autót, amikor rám nyomták a mágnest.Persze az rögtön belém csapódott és az utolsó lettem.
Persze habzó szájjal írtam, h nem elég, h minimum 10 szinttel jobbak mint én, még ezt a szutyok mágnest is képesek bedobni ellenem.Na ez már tényleg szánalom...
Azt nem tudom, mivel vagy hogyan lehet csalni, de a chatbe megszoktak jelenni olyan beírások, h ha megakarod tudni, hogyan lehet 1 óra alatt 6 szintet ugrani, akkor menj fel ide meg ide.De valahogyan tuti lehet.Mondom, szerintem ez nem lagg, nem lehet mindent arra fogni.Ha valaki mögöttem van 2 mp-el, hogy kerül elém egy szemvillantás alatt 2mp-el?
Szóval szerintem ha gyengébb ember is játszik, szerintem a magasabb szintü ember kocsiját leszabájozza a rendszer, más józan magyarázatot nem tudok rá...
-
GabN73
addikt
válasz
Mr.Skynet #392 üzenetére
NYUGALOM!
RÁJÖTTEM!Ugyebár behozták ezt a kártyás valamit.Nézegetem fórumon hogy mi merre mikor,látom hogy nem 1-3 %ot adó tuningcucc van csak!
Bizony,van 12%-ot adó is,csak a kezelésre pl!!
El is adtam a Suprát,vettem egy RX-7et,egyik srácnak fullra fel volt húzva ezekkel a kártáykkal..BMW M3-al ért célba! (jó az csak a "mini" tuningos változat volt). Most is 1-3 hely simán megy,kivéve amikor törnek zúznak a laggtól....
Szerk: egem is picsázott már el egy s15-ös..(Rx7)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged