Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• creed13

tag

válasz Mr.Skynet #392 üzenetére

Én pont tegnap este mentem privátban pár sráccal.Eléggé esélytelennek éreztem magam, az én kis 15-ös szintemmel a többi 25-34-42-es szintü ember ellen.A lényeg, h egy srác, azt se tudom milyen autóval azt se tudom hogy csinálta, de simán ránk vert 15mp-et.Én a 2. lettem magam sem értem hogyan, pedig a legcsutkább voltam.Aztán írtam is a srácnak, h végtelen nitróval tolja vagy mi?Toltunk még1et, megint 2. sikerült lennem, nem kevés nitro árán, erre az utolsó résznél pont előztem le egy forgalomban lévő autót, amikor rám nyomták a mágnest.Persze az rögtön belém csapódott és az utolsó lettem. :((( Persze habzó szájjal írtam, h nem elég, h minimum 10 szinttel jobbak mint én, még ezt a szutyok mágnest is képesek bedobni ellenem.Na ez már tényleg szánalom...

Azt nem tudom, mivel vagy hogyan lehet csalni, de a chatbe megszoktak jelenni olyan beírások, h ha megakarod tudni, hogyan lehet 1 óra alatt 6 szintet ugrani, akkor menj fel ide meg ide.De valahogyan tuti lehet.Mondom, szerintem ez nem lagg, nem lehet mindent arra fogni.Ha valaki mögöttem van 2 mp-el, hogy kerül elém egy szemvillantás alatt 2mp-el? :F

Szóval szerintem ha gyengébb ember is játszik, szerintem a magasabb szintü ember kocsiját leszabájozza a rendszer, más józan magyarázatot nem tudok rá...

• GabN73

addikt

válasz Mr.Skynet #392 üzenetére

NYUGALOM!
    RÁJÖTTEM! :DDD :DDD

Ugyebár behozták ezt a kártyás valamit.Nézegetem fórumon hogy mi merre mikor,látom hogy nem 1-3 %ot adó tuningcucc van csak! :O Bizony,van 12%-ot adó is,csak a kezelésre pl!! :Y El is adtam a Suprát,vettem egy RX-7et,egyik srácnak fullra fel volt húzva ezekkel a kártáykkal..BMW M3-al ért célba! (jó az csak a "mini" tuningos változat volt). Most is 1-3 hely simán megy,kivéve amikor törnek zúznak a laggtól.... :((( :(((

Szerk: egem is picsázott már el egy s15-ös..(Rx7) :U

Új hozzászólás Aktív témák