Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gamepad
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- 
			  PROHARDVER! A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

creed13 tag Én már-már kezdtem meg békélni az 5-ös verzióval, amikor is....  
 Történt, h versenyeztem egy általam kedvelt pályán, látszólag én voltam az első, a többiek a mapon se nagyon voltak, csak aki mögöttem cammogott.Azt befordulok és utána már majdnem a célvonalban vagyok, amikor, csoda történt.Ugyan is befordulok a sarkon és azt látom, h kiírja a szokásos 0:59-0:58 szöveget....Na néztem egyet, mert tudtommal én voltam az első és amikor beértem és jött a listázás, ott is az első voltam.DE hoppá, újabb csoda, egyszer csak lecsúsztam a 2. helyre.Hmm, lestem egyet mondom tolok már még1et.És akkor rájöttem a csodára!!! 2 saroknyira a céltól amikor újfent jó hosszan vezettem, lepillantok a mapra és azt látom, h egy apró kis aranyos nyilacska keresztül hajt a mapon és a falból elém terem.Onnan, ahol elvileg nincs se textúra se semmi.Szóval vagy cheatelnek vagy bugot használnak ki.Egyébként ezt olvastam a chaten fent, h egymásra "kiabáltak", h csaló meg ilyenek.Akkor még nem hittem el, de ezek után kénytelen vagyok.Na nekem EZÉRT kezd nagyon elmenni a kedvem az egésztől. 2 saroknyira a céltól amikor újfent jó hosszan vezettem, lepillantok a mapra és azt látom, h egy apró kis aranyos nyilacska keresztül hajt a mapon és a falból elém terem.Onnan, ahol elvileg nincs se textúra se semmi.Szóval vagy cheatelnek vagy bugot használnak ki.Egyébként ezt olvastam a chaten fent, h egymásra "kiabáltak", h csaló meg ilyenek.Akkor még nem hittem el, de ezek után kénytelen vagyok.Na nekem EZÉRT kezd nagyon elmenni a kedvem az egésztől. Ez az autós rendszer azért érdekes, mert nekem egy szutyok Corollam van, amit nem igazán választanak, és pont múltkor Porchet, Silviat meg Lamborghinit utasítottam magam mögé.Tény, h belekerült 6 nitromba és 2 readymbe, de megérte.Persze rögtön én lettem a cheatelő, mert kérdezte a 10-es szintü Lamborghinis gyerek, h ezt hogyan csináltam.Mondom, az, h 3 napra rentelsz egy kocsit még nem fogsz tudni jól vezetni./Itt jegyezném meg, h 4. lett  ./ ./Egyébként én azt se értem, miért jó az EA-nak a Battlefield Heroest fenntartani ingyé és most jön az újabb ingyenes BF.Szóval valamiért biztos megéri nekik ez is és azok is. Én már a csoportos rendőrözést várom nagyon....  Ja igen, azt kifelejtettem, h 1 dolog zavar, h a kocsit javíttatni kell, ennek mi értelme volt....  
Új hozzászólás Aktív témák

- HP 350 G2 i5-5200U
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

2 saroknyira a céltól amikor újfent jó hosszan vezettem, lepillantok a mapra és azt látom, h egy apró kis aranyos nyilacska keresztül hajt a mapon és a falból elém terem.Onnan, ahol elvileg nincs se textúra se semmi.Szóval vagy cheatelnek vagy bugot használnak ki.Egyébként ezt olvastam a chaten fent, h egymásra "kiabáltak", h csaló meg ilyenek.Akkor még nem hittem el, de ezek után kénytelen vagyok.Na nekem EZÉRT kezd nagyon elmenni a kedvem az egésztől.
 2 saroknyira a céltól amikor újfent jó hosszan vezettem, lepillantok a mapra és azt látom, h egy apró kis aranyos nyilacska keresztül hajt a mapon és a falból elém terem.Onnan, ahol elvileg nincs se textúra se semmi.Szóval vagy cheatelnek vagy bugot használnak ki.Egyébként ezt olvastam a chaten fent, h egymásra "kiabáltak", h csaló meg ilyenek.Akkor még nem hittem el, de ezek után kénytelen vagyok.Na nekem EZÉRT kezd nagyon elmenni a kedvem az egésztől. 
 ./
 ./