Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Én elhittem, hogy jobban tapad az ültetéstől a gép, jobban ugrat, stabilabb. Többen meggyőződéssel hiszik. Tegyük fel, hogy nem is jobb az ültetéstől, de jobban néz ki, az tény. Amúgy szerintem érzésre jobb lett a nissan gt-r.
Az 50000-es kártyapakkok tényleg szökőévente adnak bármi használhatót. Sokan vettek jó sokat, mert volt lóvé, aztán mikor meg kellett volna, mindenki 24 órában a szar team escape-et tolta. Én is vettem már ilyet, kb 700 000 értékben, de annak a nagyja régen volt már, akkors is szar volt...
Én is gondoltam már rá, hogy spórolok az ajándék boosttal, de nem tudtam megállni, hogy valami szarságra ne verjem el azonnal. Fiatalság, bolondság...
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest