-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Game
csendes tag
sracok. korabban linkeltem egy video az nfs worldrol. szeretnek egy masikat is csinalni, ahol a team escapet es a privat meccset mutatnam be. ehez szerrtnem a segitsegeteket kerni.
-
The Game
csendes tag
válasz
tupacamaru #17571 üzenetére
koszi szepen az infokat! szerintem ez most kimarad. majd a kovetkezo ilyen bajnoksagban reszt veszek ha lesz
-
The Game
csendes tag
válasz
tupacamaru #17446 üzenetére
mi ez az rx8 kihivas ha megtudthatom?
-
The Game
csendes tag
valaki reszt vett mar a Tweet it up Thursdayen? es milyen sikerrel ha probalta?
-
The Game
csendes tag
Nem szabad onzetlennek lenni. Ezt megtanultam tegnap Team Escapeben. A sracot 3* huztam ki a szarbol de o engem egyszer :/ Meg versenyeken amig folyamatosan kiutnek addig meg kell becsulni a gyozelmet
Vkinek lenne kedve tolni ma par meccset! -
The Game
csendes tag
nfs world gameplay
kicsit vettem ahogy játszok -
The Game
csendes tag
válasz
tupacamaru #17530 üzenetére
Bízok a vlasztásomban
-
The Game
csendes tag
válasz
tupacamaru #17526 üzenetére
lehet. de még ez volt egy normálisabb autó icg-ért
-
The Game
csendes tag
na meglett az uj kocsi
audi r8ra esett a valasztas. ha van ra igeny akkor rakok fel kepet
-
The Game
csendes tag
Koszonom szepen a valaszokat
-
The Game
csendes tag
sziasztok
azt szeretnem kerdezni hogy melyik autora erdemes valtani mazdaspeed 3rol. TheGame88595 neven megtalaltok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest