- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT1S
tag
Mire gondolsz? Az Tescoban vannak kormányok Logic 3 Technika stb. kb. 5-ezerrel olcsóbban, mint a Logi. Én biztos azt venném meg, ennél olcsóbbat szerintem ne vegyél... Eleve, már ha csak a terméktámogatást nézed, nem beszélve a minőségről. Nekem volt egy MS Sidewinder-em és nem működött vele rendesen a pedál a Pro Streetben, akkor egy No namme-el gondolhatod...
-
AT1S
tag
Tegnap végigvittem az NFS World tourt, ahova úgye csak a "LEGJOBB" versenyzők juthatnak el. Na ez úgy történt h. rajtam kívül még 2 jó volt, a többi meg idegesítő töltelék, akiken át kell vágni magad, persze úgy hogy szanaszét kacsáznak az úton beléd jönnek, lökdösődnek. Szóval maga a kihívás, hogy az élre törj, nem az h. megtartsd a pozíciódat. Ja és csak az áljon neki, akinek van legalább 1 szabad órája, mivel 5 körös és hosszú pályák vannak, a végén már marhára untam. A nehézségről annyit, h. közepes-en már könnyű volt (talán a vége volt húzósabb), de profin meg alig lehet utolérni az élen haladókat. Szóval sztem. egy kicsit nagy a különbség a 2 között, jó lett volna még valami köztes is.
-
AT1S
tag
válasz
bakosgabor57 #1052 üzenetére
Én már hallottam róla, nem jó a crack... Crack nélkül nincs ilyen probléma.
-
AT1S
tag
Valamiért nem enged be a saját autós drift-es versenyekre... Ez valami crack hiba lehet? Azt írja nincs olyan autóm amivel elindulhatok, pedig van (Bmw M3 E96). Valakinek volt ilyen gondja?
-
AT1S
tag
Momo-val játszanék Win7/32 -n, de ha rádugom a kormányt akkor kifagy a játék. Más oprendszeren is ezt csinálja, vagy csak a Momo driverrével van a gond? Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Logitech MX Anywhere 3 egér
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest