- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT1S
tag
Mire gondolsz? Az Tescoban vannak kormányok Logic 3 Technika stb. kb. 5-ezerrel olcsóbban, mint a Logi. Én biztos azt venném meg, ennél olcsóbbat szerintem ne vegyél... Eleve, már ha csak a terméktámogatást nézed, nem beszélve a minőségről. Nekem volt egy MS Sidewinder-em és nem működött vele rendesen a pedál a Pro Streetben, akkor egy No namme-el gondolhatod...
-
AT1S
tag
Tegnap végigvittem az NFS World tourt, ahova úgye csak a "LEGJOBB" versenyzők juthatnak el. Na ez úgy történt h. rajtam kívül még 2 jó volt, a többi meg idegesítő töltelék, akiken át kell vágni magad, persze úgy hogy szanaszét kacsáznak az úton beléd jönnek, lökdösődnek. Szóval maga a kihívás, hogy az élre törj, nem az h. megtartsd a pozíciódat. Ja és csak az áljon neki, akinek van legalább 1 szabad órája, mivel 5 körös és hosszú pályák vannak, a végén már marhára untam. A nehézségről annyit, h. közepes-en már könnyű volt (talán a vége volt húzósabb), de profin meg alig lehet utolérni az élen haladókat. Szóval sztem. egy kicsit nagy a különbség a 2 között, jó lett volna még valami köztes is.
-
AT1S
tag
válasz
bakosgabor57 #1052 üzenetére
Én már hallottam róla, nem jó a crack... Crack nélkül nincs ilyen probléma.
-
AT1S
tag
Valamiért nem enged be a saját autós drift-es versenyekre... Ez valami crack hiba lehet? Azt írja nincs olyan autóm amivel elindulhatok, pedig van (Bmw M3 E96). Valakinek volt ilyen gondja?
-
AT1S
tag
Momo-val játszanék Win7/32 -n, de ha rádugom a kormányt akkor kifagy a játék. Más oprendszeren is ezt csinálja, vagy csak a Momo driverrével van a gond? Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest