Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Na végre 1 NFS amiben pozitívan csalódtam!
Persze nem vártam már annyira, mint a többit régen, erre tessék kijött egy izgalmas játék.
Kipróbálásképp mindent maxra tettem (V-sync off) és 1680X1050-ben szépen fut, főleg az árnyékokon látszik, hogy azért dolgoztak vele a srácok. Eléggé nehéz lett, ha mindent kikapcsol az ember, akkor szinte az jut eszembe, amikor 1,3-as Ladával próbáltam jeges úton 80-al menni erdők között, ááá baromi izgi.
A kormányt még nem telepítettem fel a gépre az újrarakás óta, így ez ma délutánra marad, most csak billel nyomtam pár kört. Ez a Bömös bitang erős lett, csak úgy dobálja a farát, de lehet finom gázokkal irányítani és tényleg így is mozog egy erős sportkocsi, ha nincs benne elektronikus segítség. Próbáljátok csak ki ha máshogy nem anyósülésben, nekem már volt szerencsém hozzá.
Nehéz vezetni, de meg lehet szokni, remélem nem jön elő ugyanaz a hiba mint Motion B. kollégánál a Momoval.Viszont Peti barátomnak nem indul normálisan a játék és nem értem miért.
Ezzel: Athlon X2 2GHz, 2GB DDR2 800, 7950GT 512MB. Az intro előtt kifagy és exe hibával kidob, pedig a driver is a legújabb WHQL. Van erre megoldás? Privátban is jöhet, ezer köszönet érte.
Nekem ugyanaz a verzió megy gond nélkül Vista X64 SP2-n, neki meg XP SP3 X86 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nehéz vezetni, de meg lehet szokni, remélem nem jön elő ugyanaz a hiba mint Motion B. kollégánál a Momoval.