- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Chromecast topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóhifi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Na végre 1 NFS amiben pozitívan csalódtam!
Persze nem vártam már annyira, mint a többit régen, erre tessék kijött egy izgalmas játék.
Kipróbálásképp mindent maxra tettem (V-sync off) és 1680X1050-ben szépen fut, főleg az árnyékokon látszik, hogy azért dolgoztak vele a srácok. Eléggé nehéz lett, ha mindent kikapcsol az ember, akkor szinte az jut eszembe, amikor 1,3-as Ladával próbáltam jeges úton 80-al menni erdők között, ááá baromi izgi.
A kormányt még nem telepítettem fel a gépre az újrarakás óta, így ez ma délutánra marad, most csak billel nyomtam pár kört. Ez a Bömös bitang erős lett, csak úgy dobálja a farát, de lehet finom gázokkal irányítani és tényleg így is mozog egy erős sportkocsi, ha nincs benne elektronikus segítség. Próbáljátok csak ki ha máshogy nem anyósülésben, nekem már volt szerencsém hozzá.Nehéz vezetni, de meg lehet szokni, remélem nem jön elő ugyanaz a hiba mint Motion B. kollégánál a Momoval.
Viszont Peti barátomnak nem indul normálisan a játék és nem értem miért.
Ezzel: Athlon X2 2GHz, 2GB DDR2 800, 7950GT 512MB. Az intro előtt kifagy és exe hibával kidob, pedig a driver is a legújabb WHQL. Van erre megoldás? Privátban is jöhet, ezer köszönet érte.
Nekem ugyanaz a verzió megy gond nélkül Vista X64 SP2-n, neki meg XP SP3 X86 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest