Új hozzászólás Aktív témák

• Elmör

őstag

Sziasztok!

Na végre 1 NFS amiben pozitívan csalódtam!
    Persze nem vártam már annyira, mint a többit régen, erre tessék kijött egy izgalmas játék.
    Kipróbálásképp mindent maxra tettem (V-sync off) és 1680X1050-ben szépen fut, főleg az árnyékokon látszik, hogy azért dolgoztak vele a srácok. Eléggé nehéz lett, ha mindent kikapcsol az ember, akkor szinte az jut eszembe, amikor 1,3-as Ladával próbáltam jeges úton 80-al menni erdők között, ááá baromi izgi. :C
    A kormányt még nem telepítettem fel a gépre az újrarakás óta, így ez ma délutánra marad, most csak billel nyomtam pár kört. Ez a Bömös bitang erős lett, csak úgy dobálja a farát, de lehet finom gázokkal irányítani és tényleg így is mozog egy erős sportkocsi, ha nincs benne elektronikus segítség. Próbáljátok csak ki ha máshogy nem anyósülésben, nekem már volt szerencsém hozzá. :DDD Nehéz vezetni, de meg lehet szokni, remélem nem jön elő ugyanaz a hiba mint Motion B. kollégánál a Momoval.

Viszont Peti barátomnak nem indul normálisan a játék és nem értem miért.
    Ezzel: Athlon X2 2GHz, 2GB DDR2 800, 7950GT 512MB. Az intro előtt kifagy és exe hibával kidob, pedig a driver is a legújabb WHQL. Van erre megoldás? Privátban is jöhet, ezer köszönet érte. :R
    Nekem ugyanaz a verzió megy gond nélkül Vista X64 SP2-n, neki meg XP SP3 X86 van. :W

Új hozzászólás Aktív témák