Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

Sziasztok!

kicsit el vagyok veszve a játékban.

1.- versenyből hogy lehet kilépni? (azt tudom,ha megnyerem,akkor előbb utúbb megtalálom a kiutat,azaz sok backspace+esc+q....de amúgy csak feladatkezelő és bezár...
    A lényeg az,hogy nekem a controlnál csak konzolt enged meg kormányt...stb...sehol sincs bill...tehát egy fikasz gombfunkciót sem tudok állítani és az én office billemen ez a játék xar...Bár így is megnyertem. De erősen formula 1 szaga van...főleg irányításilag. De nem ítélek elsőre,mert eleve nem tudom beállítani,mert nekem nincs benne semmi billre utaló jel :D

2.- amíg a versenyző szemszögében vagyok szép a textúra...sőőt....de máshonnan ocsmány. Gondolom erre törekedtek inkább...szal nem probléma.
    Engem is zavar ez a vezető csík....majd kikapcsolom....de ez,hogy magától fékez a kanyar előtt naggyon zavar :D És hogy 35-50KMh-nál is kicsúszok a bmw kupéval... LOL
    De meg az,hogy ha ki is csúszok,akkor is szinte ugyanúgy gyorsulok füvön,így nem előznek meg így se...most vagy azért,mert akkora portfelhőt is kavarok,hogy nem tudnak vagy csak egyszerűen LOL.

Lauda Rendben :)...kicsit nyugszom,addig digitalizálok...aztán újra neki esek :D

Új hozzászólás Aktív témák