- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
ok....már csak a 60-nál is kicsúszok zavar...de ez be is tett végleg....
Pedig nekem megvan a Formula 1 szimulator és azon nem ennyire xar a kanyarban tartás,pedig az aztán nem marad bent a kanyarban...pláne az eddigi NFS részekhez képest.még jó,hogy csak kölcsön van a játék....este pékségnél majd vissza is adom
Nah így meg lehet úszni a warezolást! Egy őrült fan haverja csak akad mindenkinek,akitől el lehet kérni az új játékokat...szal hajrá eredeti game!
Köszönöm,de csöndesen én áttérek a nem szeretem a shift emberkehez
Üdv mindenkinek!
Szép napot
-
djyuri
őstag
Amíg a főmenüben vagyok semmi gond...látom én is
...de a versenyben csak resume,restart és options van.....az optionsban meg csak audio és videó.....tehát semmi esély a kilépésre...jah és tetszik,hogy könyökölhetek is az összes kritikus billemen is,amíg tölt a game,mert egyszerűen letiltja a billemet a gépről
....
Oké a másikat kikapcsolom....THX
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
kicsit el vagyok veszve a játékban.
1.- versenyből hogy lehet kilépni? (azt tudom,ha megnyerem,akkor előbb utúbb megtalálom a kiutat,azaz sok backspace+esc+q....de amúgy csak feladatkezelő és bezár...
A lényeg az,hogy nekem a controlnál csak konzolt enged meg kormányt...stb...sehol sincs bill...tehát egy fikasz gombfunkciót sem tudok állítani és az én office billemen ez a játék xar...Bár így is megnyertem. De erősen formula 1 szaga van...főleg irányításilag. De nem ítélek elsőre,mert eleve nem tudom beállítani,mert nekem nincs benne semmi billre utaló jel2.- amíg a versenyző szemszögében vagyok szép a textúra...sőőt....de máshonnan ocsmány. Gondolom erre törekedtek inkább...szal nem probléma.
Engem is zavar ez a vezető csík....majd kikapcsolom....de ez,hogy magától fékez a kanyar előtt naggyon zavarÉs hogy 35-50KMh-nál is kicsúszok a bmw kupéval... LOL
De meg az,hogy ha ki is csúszok,akkor is szinte ugyanúgy gyorsulok füvön,így nem előznek meg így se...most vagy azért,mert akkora portfelhőt is kavarok,hogy nem tudnak vagy csak egyszerűen LOL.Lauda Rendben
...kicsit nyugszom,addig digitalizálok...aztán újra neki esek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest