Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Longeye #27585 üzenetére
Persze ami azt illeti én is nagyon szeretem a felhőt azért elég kényelmes dolog. Viszont ezt a OneDriveos dolgot már régen felfedeztem, hogy nem igazán úgy működik ahogyan azt én szeretném. Persze nem állítom, hogy a OneDrive a hibás lenne mert lehet én vagyok ügyetlen, de nem örültem ennek a hirtelen elinduló szinkronizálásnak.
Az ikonokat egyébként nem tudta vissza állítani sajnos... a többi dolgot leszedtem és kiválasztottam, hogy tartsa meg ezen az eszközön majd lekapcsoltam a szinkronizálást. Most le is töröltem a OneDriveot mert úgy vagyok vele, hogy egyenlőre nem kell még egy ilyen véletlen eset.
Indiant
addikt
Lehet tiltani az indítását és azt is, hogy szinkronizáljon csak azt nem értem, hogy a frissítés ezt miért írta ilyen szinten felül. Ügye ha elve tiltva van az indulása és a frissítés ezt kilőtte akkro még azt mondom okés megérte. Az már kicsit sok, hogy önkényesen elkezdte felmásolni az adatokat.Na nem baj azt mondom ennél nagyobb baj ne legyen soha!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest