Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Longeye #27585 üzenetére
Persze ami azt illeti én is nagyon szeretem a felhőt azért elég kényelmes dolog. Viszont ezt a OneDriveos dolgot már régen felfedeztem, hogy nem igazán úgy működik ahogyan azt én szeretném. Persze nem állítom, hogy a OneDrive a hibás lenne mert lehet én vagyok ügyetlen, de nem örültem ennek a hirtelen elinduló szinkronizálásnak.
Az ikonokat egyébként nem tudta vissza állítani sajnos... a többi dolgot leszedtem és kiválasztottam, hogy tartsa meg ezen az eszközön majd lekapcsoltam a szinkronizálást. Most le is töröltem a OneDriveot mert úgy vagyok vele, hogy egyenlőre nem kell még egy ilyen véletlen eset.
Indiant
addikt
Lehet tiltani az indítását és azt is, hogy szinkronizáljon csak azt nem értem, hogy a frissítés ezt miért írta ilyen szinten felül. Ügye ha elve tiltva van az indulása és a frissítés ezt kilőtte akkro még azt mondom okés megérte. Az már kicsit sok, hogy önkényesen elkezdte felmásolni az adatokat.Na nem baj azt mondom ennél nagyobb baj ne legyen soha!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Z790 / i5-13600KF / RTX3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MEG Z490 GODLIKE Alaplap
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest