- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
válasz
rob210 #24210 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy nem ég közel 150-170w-nyi fogyasztó, hanem ebben az esetben max 20w. LED DRL esetében, meg 2-3w.
Főleg annak jó, aki nappal városon kívül járkál.Illetve m2 esetében végre van értelme az alkonykapcsolónak (auto fényszóró).
Beraktam auto módba, így nappal megy a drl, sötétedéskor pedig szépen felkapcsolja a tompítottat.
Viszont amíg nem volt DRL, városon kívül kézzel kellett ugyan úgy kapcsolgatni.Egyébként egy viszonylag egyszerűnek tűnő technika (bár én nem tudnám kivitelezni, főleg nem ilyen igényesen). Kap pluszt biztosítékon keresztül, meg földet. Kap gyújtásról egy szálat, ami az egészet vezérli (indítja). A kimenetén van egy poti, ami a távolsági felé megy (nyilván led esetében nem kellene a poti). Illetve jön bele még egy jel, az én esetemben a helyzetjelzőktől --> ha azokat felkapcsolom, akkor lekapcsolja a DRL-t (mivel a helyzetjelző minden világításhoz kell, ez volt a legkézenfekvőbb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest