Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
-
TazLeacher
nagyúr
-
Acor
aktív tag
válasz
TazLeacher #5195 üzenetére
Rendi
Játékban pont tök mind1. Ez a totális pénzkidobás kategórája.
Ezt simán megcáfolom!!!!!!
Játszottál már a Flight Simulatorral ???
Ott a két proci között egy szakadék van!! én már csak tudom. -
Acor
aktív tag
válasz
TazLeacher #5195 üzenetére
Rendi
Játékban pont tök mind1. Ez a totális pénzkidobás kategórája.
Ezt simán megcáfolom!!!!!!
Játszottál már a Flight Simulatorral ???
Ott a két proci között egy szakadék van!! én már csak tudom. -
TazLeacher
nagyúr
Akkor szerintem UD5 vagy Extreme...
A lapnak konkrétan mgé nem tusom, hogy mi a baja...
Kb. 1 héig nem szét volt kapva a gép. Összeraktam, bekapcsolom, nem áll fel a rendszer...bios visszaállt minden alapra, CPU 4 magból 2-t ismer csak fel (elvileg ez hibátlan, de ma próbálom másik lapba), és a ventikkel érdekes dolgot művel. Néha egyszerűen nem mennek a lapra dugott ventik. Volt, hogy csak úgy leállt a CPU hűtő, bekapcsolásnál nem indult el egy venti. Tegnap direkt kirpóbáltam egy 0 perec intel ventivel, és az egyik venticsati tuti problémás. Rádugom, a venti nem indul el, de kicsit zizegős hangot ad, de nem forog...
Pénteken visszadobom gariba, de úgy néz ki, el tudják intézni, hogy mást választhassak érte árban. Annó SLI miatt vettem, de már nem használok, csak 1 kártyát. Ezért árban valami olyan lap kellene, ami lefedi kb. ennek az újpnnani árát.
Sniper Elite: biztos nem fogok 920-nál nagyobb procit venni. A Q9550 is tök elég mindenre, pont a sz@rnak egy pofon ennél nagyobbat venni. Játékban pont tök mind1. Ez a totális pénzkidobás kategórája.
Szerk.:
Acor: Köszi, ez jó hír. Majd megkérdezem mennyi a max, amiért választhatok lapot, és természetesen a legdrágábbat választom. -
Acor
aktív tag
válasz
TazLeacher #5190 üzenetére
Nekem UD-4P van ugyanazt tudja mint az extreme és a tuning bajnokságon is ilyennel nyertek. szóval..... dönts
-
sniper elite
senior tag
válasz
Vízhűtést szerintem tök felesleges, amúgy is egy elég kockázatos dolognak tartom, de persze sokan esküsznek rá mert nincs hangja és elvileg jobban tuningolható a gép tőle, én 7 rendszerventit használok és tökre nincs hangja ennek se, szóval nyugodtan vehetsz ilyen lapot akkor is ha nem akarsz vízhűtésre költeni! Bár Extreme laphoz egy Extreme core i7 dukálna, bár gondolom te is csak 920ban gondolkodsz mint itt a többség!
-
Zájec
veterán
válasz
TazLeacher #5188 üzenetére
" de "tudásban" is?" attól függ mit értesz ez alatt....
( tuning , hütés , felépités,.... )
a DS4 , UD4P , UD5 , Extreme ,, ezeknek a nyákfelépitése azonos.... tahát a DS4-nek u.az a nyákfelépitése mint az Extrem-nek.... igy tuningban u.azt tudják....
az UD3R és és UD4 nyákfelépitése " sporolosabb" kevebb fázis a proci és a ram,nb körül.. konkrét tapasztalat még nincs igazán hogy a kistesók hogy birják,,, de egy 24/7 használathoz 3.8-4 ghz ig szerintem ök is szépen szolgálnak...szóval mindegyik ajánlható a maga nemében...
ha esetleg több VGA-s megoldás hive vagy akkor neked a DS4-et nem ajánlom mert azon "csak" 1db 16x pci-e van.... mert a többi x8....
de gondolom te se még egy db GTX280-at fogsz venni , hanem a kettönek az árából egy nagyobb,erösebb tudásu , aktuális kártyát....egyébként mi a baja a jelenlegi lapodnak és milyen összeg körül gondolkodsz...?
-
törölt tag
válasz
Lehet, de elég pici az a csati, nekem 13/10 csövezésü, High-Flow csatis rendszerem van, és uj blokk kellett rá. Attól függ, hogy Normal csatis, vagy High-Flow csatis vízhűtő rendszer kell.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
sniper elite #5189 üzenetére
Tehát az Extreme-hez LEHET vízhűtést csatlakoztatni, de nem KÖTELEZŐ? Ez jól hangzik. Most megy a vacila...gariztatni kellene a lapomat, és valószínűleg tudnék helyette mást kérni, és akkor már 1366-os lapot kérnék.
-
sniper elite
senior tag
válasz
TazLeacher #5188 üzenetére
Nekem GIGABYTE GA-EX58-Extreme van, és vízhűtés nélkül használom, nagyon megbízható alaplap!
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok! i7 alá milyen lapot ajánlotok? Leginkább a Gagát preferálnám...
Ezeket néztem ársorrendben:
GIGABYTE GA-EX58-UD3R
GIGABYTE GA-EX58-DS4
GIGABYTE GA-EX58-UD4P
GIGABYTE GA-EX58-UD5
GIGABYTE GA-EX58-Extreme (Ez csak vízhűtéssel megy?)Árban így mennek sorrendben, de "tudásban" is? Tehát passzív hűtésű lapok közül a legjobb az UD5?
-
törölt tag
válasz
sniper elite #5185 üzenetére
"Persze magyar kéne"
Az már most rossz.
Biztos, hogy egy-két tuningos tud neked ilyen oldalt ajánlani, csak nem magyart, hanem mondjuk angolt, németet... Egyébként pontosan mi érdekelne? Mert szerintem ha segítség kell, akkor itt tudunk segíteni mindenben.Jah, és igen, BIOS-ból mindent biztonságosabb, mint Win alól... Így van ez a BIOS frissítéssel is, bár én mindig Win alól csinálom, mert jó tudni, hogy a lapomnak van egy bizonyos "DualBIOS" funkciója.
-
jugeen
addikt
elméletileg evga és jigabutt lapok esetén lehet win alól állítani az időzítéseket
-
gombcomp
senior tag
-
P00By
nagyúr
-
törölt tag
válasz
sniper elite #5178 üzenetére
Az újabb fajta tényleg más, de a régi sem volt hangos. Teljesen türhető hangja volt neki.
Ilyen volt: -
szacsee
nagyúr
válasz
#97544192 #5175 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy megfeszülhet.... etc.
Nálam P5K Deluxe-nál a 4-ik ramslotban levő ramot mindig birizgálni kellett, ha elötte kivettem a többit is. P45-nél pedig a ramslot melletti venticsatira ha bekapcsolt gépnél dugtam rá a ventit, akkor merevre fagyott... a többi venticsatival ezt nem csinálta... de lehet azért volt, mert közel volt a ramfoglalat, vagy mert Power ventinek detektálta.. -
törölt tag
válasz
sniper elite #5173 üzenetére
Úristen. xDDD
"minden kisebb művelettől bedöglik az alaplap"
Igen, ha rákötsz egy ventilátort, azonnal meghal... -
szacsee
nagyúr
Játszótér...
-
sniper elite
senior tag
-
Oliverda
félisten
válasz
sniper elite #5171 üzenetére
Akkor elárulom hogy nem csak ehhez a kithez jó az airflow hűtő de mindegy...
-
sniper elite
senior tag
válasz
Oliverda #5170 üzenetére
Nem, csak ide járnak azok akik általában hasznosat is tudnak válaszolni, azért ide tettem fel a kérdést... és mivel a core i7 rendszerrel kapcsolatos a ram, így szerintem nem csináltam nagy butaságot! Amúgy tudják hogy ezek a ramok lesznek, szóval alapból nem is ezért írtam ide de mindegy...
-
Oliverda
félisten
válasz
sniper elite #5169 üzenetére
-
sniper elite
senior tag
Valaki használt már Corsair ramokhoz airflow hűtőt? Elvileg nyugodtan rálehet kötni az alaplapra... vagy nem tanácsos? És szerintetek érdemes használni Dominator GT ramokhoz vagy csak akkor ha tuningolja az ember?
-
-
HSM
félisten
Annak a tesztnek csak mindenféle limites beállítása van... Próbaképp végignéztem az összes tesztjének az összes módját és még úgyis csak olyan 70%-ban sikerült megközelítenem a furmark szintjét... Normalon, meg, hagyjuk...
Jó, nyilván a furmark egy szélsőséges eset, de én nem tűrök meg a gépemben olyan hardvert, ami szélsőséges körülmények között üzemképtelen, csak "kímélő üzemben" okés....
Itt a hozzáállás a rendkívül dühítő, hogy direkt cseszt*k lefuttatni, és leráztak azzal a dumával, hogy nekik ez nem standard, és különben is....
De megnyugtattak, hogy még fociztak is rajta, az is frankón ment....
-
-
HSM
félisten
válasz
#97544192 #5159 üzenetére
Készülj fel, nem lesz egyszerű őket meggyőzni, ha 1,5V-on jó....
Nálam, mikor a 4850 VGA-m volt gariba, nem voltak hajlandóak furmark-al tesztelni (max 60mp és kampec volt a kari) csak 3dmark06-al, mert nekik az volt a "standard", az viszont 0 terhelés egy 4850-nek, ment rajta loopban 2 napig simán.... És visszadták, hogy "teszt ok"....
Aztán szerencsére megoldódott a dolog... Szerencsére ez kereskedő/nagyker függő is...
-
Zájec
veterán
"Amit biztosan szeret és arra fogom lecserélni az vagy Corsair XMS vagy dominator!
Vagy ott van a jó kis Kingmax, Kingston minden viccet félretéve"elég ha csak bemész az alaplapod topikjába , és beirod a bal felsö sarokba a keresöbe azt hogy "corsair" vagy "kingmax" és elolvasod a hozzátartozó h.sz-ket.. de a DDR3 -as topikban is néz körül..
mondjuk ha ott beirod hogy "kingmax" akkor 80db h.sz-t dob ki...
... a "corsair"-ra meg 73-at,,... olvasd el melyik ment x58 gigabyte-ba , hogyan s mint... mit irnak róla.... kinél hogyan , mi a tapasztalat... mennyibe kerül.... pláne az iponba valami 8.2-ért látom a 2gb modult.. az nagyon jó ár.. 25k-ból megvan a 6GB
-
törölt tag
Az a vicc, hogy én már az utolsó dolgokat is megpróbáltam. Gond volt, új táp lett. Új memória lett. Új alaplap csavaralátétek lettek (ugyanis még ez is okozhat gondokat). Mi lesz a következő? Valószínűleg új alaplap... Már ha a teszten olyan memóriákat fognak alkalmazni. Mert 1.5V feszültséggel sima ügy... De 1.65V-nál már nem éppen mennek stabilan a dolgok
-
törölt tag
Hát nekem ezekkel a Mushkin RAM-okkal sem jó... Ha csak egy modul van bent, akkor legalább tudom használni 1600 MHz-n, de így sem Prime stabil, mert vagy az elején, vagy már a 2. tesztnél leáll az egyik worker. Ha az alaplap gari után sem lesz jó ez a rohadt gép, nem tudom mit csinálok vele...
-
Acor
aktív tag
válasz
#97544192 #5149 üzenetére
Az alaplapoddal mint az enyémmel is csak az a baj, hogy nem szeret ám akármilyen memóriát. És hiába szerepel mint nálam a NANYA ram a listáján mégsem szereti.
Amit biztosan szeret és arra fogom lecserélni az vagy Corsair XMS vagy dominator!
Vagy ott van a jó kis Kingmax, Kingston minden viccet félretéve -
törölt tag
Új táppal, és új memóriákkal sem jó a gépem!
Már csak nevetek az egészen.
Ha nem az alaplap a baj, akkor már tényleg fogalmam sincs, hogy mi a gáz... -
gV
őstag
-
serito
senior tag
Hali!
Mostanában nem aktivizáltam magam a fórumban, sajnos nincs időm még a gépet sem bekapcsolni. Mivel most szakítottam rá pár percet erre így itt is "elhintem", hogy eladom sajnálatos módon feleslegessé vált CPU pot-omat.
Ja ezt OFF-nak szántam bocsi.
-
szacsee
nagyúr
-
milbo
aktív tag
válasz
Oszkár26 #5134 üzenetére
Figyeld az egy mag órajelét! Mikor először láttam nem hittem a szememnek.
Szerk: ha pár percig nem használom a második vinyót, azt is lekapcsolja, hallom amikor leáll. Aztán ha pl. indítok egy TC-t, már indítja is. Szóval ha több vinyó van a gépedben és csak netezel, a rendszer vinyó kivételével mindegyik leáll.
-
Zájec
veterán
én se hallotam eddig, aztán lekapcsoltam mindent és meghallotam amit eddig nem ,,
a gép meg nem csont alapbeállitáson megy nálam , ezért nem csinálta korábban, pedig be van kapcsolva az eist & c1e , de nem alap 133-as bclk-n persze....
ezért nem jelenkezett ez eddig , de nem is érdekel mert zárt gépházból már nem jön ki a hang....csak akkor hallod ha odafülelsz közel... -
Zájec
veterán
ezt mind megértem amit mondasz
de ahhoz hogy 1600 felett menjenkek a ramok , a qpi/vtt is adagolni kell, valszeg 1.35v fölé , akkor meg már löttek a 24/7 beállitásnak..
az idözitések szükitése meg max egy pici bench javulást eredményez , amit az user nem érez meg a gépén,,,pláne átlag felhasználásnál vagy játék alatt sem.. hisz már egy alapon menö core i7 -nek nemtud a nyomába érni egy szénné tuningolt core2 rendszer teljesitménye a memoria terén...
"jobb" ramok meg "gyengébb" ramok , hát nem sok vizet zavar ... ezekkel a "gyengébb"-nek titulált kingmaxokkal is megy a rendszer mint az állat... nem látom indokoltnak eme ramok lecserélését... nem lesz efektive gyorsabb a gépem... és csak kidobtam érte felesleges pénz....
3600-4000 uncore -nak meg adni kell a qpi/vtt-t 1.5v felett ,, ahhoz meg egyenlöre tartósan nincs bátorságom , nem akarom kinyirni a procit , jobb a békesség, maradok 1.35v qpi/vtt alatt... az elég böven...
-
Ottoka
őstag
válasz
SzlobiG #5122 üzenetére
SzlobiG, Acor: Hailea Ultra Titan 2000
Proci blokk: Aquacomputer cuplex XT diDe nem a lakásba belülre terveztem, hanem ki a falra a klíma mellé. Két körös rendszer, egyik kör vízvisszahűtő-tratály (amit már meg is csináltattam saválló anyagból, a mora radi pont belefér) másik kör számítógép - tartály (benne a mora radi). A két víz nem keveredik.
És megszűnik a teraszon az asztal alatta a lada radi- mora radi páros. -
A blokk se mind1, hogy milyen sőt nagyon sokat számít...Nálam 3.8-on 1.33-al idle 40-45 között mozog terhelve meg 70-80 között egy 3X12cm-es radival+ egy 4870X2-vel.
Igen emlékszek a téli hőfokaidra úgy ahogy todyéra is.
Vissza hűtőből ilyen kompresszoos cuccra gondolsz?
-
-
szacsee
nagyúr
Igazad van: "elvileg minden gigabyte core i7 "cicereg" ", viszont az érintett alaplapok nem csak gigabyte-ok. Egyik srác külföldi fórumon 5 tápot, valamint egy Asus P6T Deluxe alaplapot is bevetett a tesztelésre és Asus alaplappal is cicergett neki a táp.
Ergo az i7 energiagazdálkodása valamilyen módon kihat a tápra... akit érdekel a tápokról alaposan mélyvíz és a mi baja van a tápomnak topik-ban próbáltam a kérdésre választ kapni.BR4D & Acor:
Úgy néz ki eddig amire jutottam fejben, hogy azoknál a tápoknál fordul elő, aminek a tekercsei nem eléggé szorosan tekertek, illetve nem megfelelően rögzítettek... nagyon sokan Corsairokat emlegetnek, viszont ez lehet azért is, mert jó táp lévén nagyon elterjedt.
Alaplap oldalról.... mivel ez idézi elő, azok a lapok érintettek, aminek sokfázisú áramellátása van és üresjáratban mahinál a fogyasztással, de gondolom az alaplapon elhelyezett elkók mérete sem utolsó szempont. Még igen a téma elején járok ez ügyben, de eddig 2 megoldás létezik ami bevállt.
1: C1E-t ki kell kapcsolni
2: C1E bekapcsolva marad, de némi tuningal el kell érni, hogy az IDLE fogyasztás nagyobb legyen valamivel, mint alapon...
HSM fórumtárs is tesztelgetett, de Ő nem a fülére hagyatkozott, ami lehet jó is, de mivel a zaj a tápból jön, cicergést nem tudod beazonosítani... -
Nemtom a gigádnak mennyire jó a bordázása, de pl. az asusnak abszolute nem számít, hogy hova fújja a procíhűtő a levegőt, csak jó szellőzése legyen a háznak. A Tr ultra se szellőztet a lap felé és így is igen kellemesek az alaplapi hőmérsékletek. Az ip35-nél én is így gondolkodtam, de ha jó a bordázása a lapnak, akkor lehet hogy szerencsésebb egy jól szellőző ház+laptól távolabb szellőztető hűtő, mint a lapra fújatni a proci melegét.
-
jugeen
addikt
nem mondhatjuk azt, hogy az 1333-as és az 1600-as ramok választéka miatt már az "abszolút" kifejezés használható lenne. gondolj csak bele, hogy magas ddr3-as frekvencia nem érhető el magas uncore nélkül. mert ugye a kettő között minimum 2x a különbség. azaz ddr3 1800-nál minimum 3600-on megy az uncore. be lehet állítani alacsony ddr3 sebesség mellett magas uncore értéket, amivel azt közel biztosra meg lehet állapítani, hogy az imc képes-e gyorsabb ram-ok hajtására. és akkor még nem beszéltünk az időzítések szűkítéséről. amihez meg már szükség van jobb minőségű ram-okra. mert ugye gyenge ram-okkal azt meg tudjuk állípítani, hogy az uncore mekkora frekvencián tud üzemelni, de azt már nem hogy milyen szűk cas mellett.
röviden összefoglalva a cpu tuning nem áll ott meg, hogy magas órajelen járatod. annál egy kicsit összetettebb. van ott még jó pár összetevő, amire figyelni kell. remélem hamarosan új ram-okkal fogsz büszkélkedni, és rá fogsz jönni, hogy tényleg lényegesen komplexebb az egész. az eddigi tapasztalataid i7 terén elég jók, jól megismerted addig a lényeget, ameddig a konfigurációd határaiba nem ütköztél. ott viszont nem áll meg az élet, van tovább is.
ha az abszolút szót elhagytad volna, és azt írod, hogy 1333 v. 1600 ram-ok esetén a cpu órajel-tuning befolyása a ram kiválasztásában nem releváns, akkor meg sem szólaltam volna. bclk 200/2000 esetén viszont nagyon is számít, hiszen ha az uncore 4000-en elhasal c9 mellett, akkor megette a fene. ez csak egy ellenpélda, hogy miért nem abszolút független egymástól a kettő. és akkor még szó sem esett arról, hogy a ddr3 frekvencia 2x-eséhez mekkora qpi feszültség szükséges. ami megint eléggé befolyásoló tényező, mert az aztán be tud fűteni elég rendesen.
szóval azt állítani, hogy "az abszolút független egymástól a kettő" igen is sületlenség.
béke barátom!
-
Zájec
veterán
űdv barátom , gondoljuk át mégegyszer mit irt a kolléga.... idézem ::
""Próbáltam a procit hogy bírja a tuningot és ahhoz mérten akarok új memóriát." most én ebböl azt kifejezésböl azt vettem le , hogy ö azthiszi hogy függ a proci tuningja a memoriától... tehát hogy 1333-as vagy 1600-s vagy mittudom én milyen hiper-super memóriát vesz, attól nem fog neki változni a proci tuningolhatósága.. ez nem egy core2-s rendszer ,ahol modjuk a 600fsb feletti eredmény eléréséhez, már jobb memóriára volt szükséges... erre gondolok...erre mondtam azt hogy igy ebbe az értelemben és formában "az abszolút független egymástól a kettő".... tehát akár 1333mhz ramokkal is tudsz elég komoly cpu tuningot csinálni....
például ::: [ Zájec @ 4.4ghz ]
mondjuk itt 1680mhz-n mentek a ramok , de mehettek volna kevebbel is , akkor is meglenne a 4.4ghz...ennek értelmében irtam azt amit irtam , szerintem nem sületlenség , ha átolvasod visszamenöleg is....
-
Zájec
veterán
válasz
#97544192 #5108 üzenetére
elvileg minden gigabyte core i7 "cicereg", egy bizonyos alapbeállitáson , terhelés nélkül.... mostmár én is megfigyeltem ezt a hangot, addig - addig beszélnek róla... a lényeg csak akkor tudod hallani , ha teljes csend van és nagyon fülelsz... eddig én nem hallotam , mert a külsö zajok elnyomják , pláne egy zárt házban... nálam megy a TV , rádió stb... és csak akkor jelentkezik amikor abszólut terheletlen a gép... csak abszolút csenben lehet hallani ezt a cicergést , amely rendszertelenül jelenkezik... a témáról többet olvashatsz az X58 gigabyte topikban... de belinkelem szacsee kolléga #950-s h.sz-t amiben bövebben olvashatsz a témáról...
-
válasz
#97544192 #5105 üzenetére
Több dolog miatt is. Úgy volt, hogy Tesómé lesz a 775-ös rendszer, azért nem is hírdettem. Aztán nem a legjobban alakultak a dolgaik (hitelek, recesszió, etc
), no lovetta, így megmaradt a cucc. Ezért úgy döntöttem, hogy visszamegy a táp és a vga a quad mellé, az i7-est meg elpasszolom, lesz jobb helye annak a pénznek.
A procihűtőt lehet megtartom a quadra, csak jelenleg lehetetlen 775-ös lefogatót szerezni hozzá.
-
Zájec
veterán
válasz
#97544192 #5093 üzenetére
az új táppal is "ciceregni" fog a géped...
egy 600FSP-t lecserélni egy 620w Corsair-ra , semmi értelme nincs...
"Mondta a szervízes, hogy gyengébb gépet elvisz, szóval nyugodtan eladhatom."
,, jó hogy nem aztmondta hogy ad érte 5 ezer forintot , megjavitja és majd eladja 25ezerért... még hogy "gyengébb" gépet elvisz..... baromság, az a táp egy erös konfigot is elvisz...
egyébként a "cicergésre" a magyarázat a Gigabyte X58 topikban....nézz be oda!
-
Zájec
veterán
a vizhütésed hatásfoka nem kielégitö , az általad elmondodtt értékekkel...
1.45v-nál , alapon sok az 50 fok , pláne a terhelés alatti 100fok.... ott valami nem jó ,, nálam a mugen2-vel jobb a helyzet,,, hüvösebb.....3.8ghz-nél mekkora feszt adtál ? egyébként a 4ghz-s beállitás Prime stabillá tétele már nem annyira egyszerü dolog, de persze lehetséges....
"Próbáltam a procit hogy bírja a tuningot és ahhoz mérten akarok új memóriát." nem a proci tuningjától függ hogy milyen ramok kellenek egy adott konfigoba... abszolót független egymástól a kettö....
-
Acor
aktív tag
.... hogy friss Bios sima 7-es(új) fent van a Windows 7 stabilan
4GHZ 1,45V 50 fok a proci, egy rammal 1600MHZ az első teszt lement a prime95 nél ott kifagyott.3,8-nál stabilan lement az egész teszt.
4GHZ -már nem bírta a vízhűtés amit kicsit furcsállok, felment majdnem 100fokra a proci.
Ennek talán nem kéne ?? Kell bele még egy radiátor?
Próbáltam a procit hogy bírja a tuningot és ahhoz mérten akarok új memóriát.Még megpróbálom ugyanezt két rammal majd ha megy akkor hármat rakok bele.
Szóval lassan lassan
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest