Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #31299 üzenetére
Nyilván hw-BOOT-ra úgy kerülne fel hogy olyan emberke neve alatt legyen az erdmény akit ismernek már ott... Itt PH-n meg mind1 odaírnánk csapatmunka volt!
A részvétel szerintem korlátozódjon azokra akik érdemben adnak is cuccot a dologhoz... nem azért mondom felőlem jöhet aki akar csak felesleges oda annyi ember!
Véleményem szerint megrendezhetjük itt nálunk a kecóbanVagy mondjatok mást!
(Am csak halkan hogy legaranciázott az egyik 580-as holnap jön elvileg de nem gigát kapok vissza hanem asus-t
)
Xeont szerezni szerintem pont nemlesz könnyű... egy x5660 van az adott nemtudom hogy csak másik ugyan olyan mehet be mellé vagy mind1 csak 6 magos legyen... de szerintem ugyan olyannak kell lenni... namost eddig a ph-n 2 db fordult meg az egyik itthol van nálunk, a másikat mpierre kolléga eladta pestre... Nemhiszem hogy az új gazdája visszaadja egy nitrós tuninghoz -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #31288 üzenetére
engem azok a kérdések jobban érdekelnek, hogy hol rendezzük meg, meg milyen néven kerül fel valahova az eredmény, meg mindenki jelen akar e lenni aki akár lélekben is segít, mert az úgy igen gázos
-
gYaLo
őstag
válasz
Nekem nincsenek olyan cuccaim, amik beleférnek ebbe a tesztbe sajnos..
-
mpierre
veterán
Milyen üzemanyaggal üzemeltek? (sör, bor, pálinka, stb)
Egy ssd-vel tán be tudok szállni...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Max erkölcsileg tudlak támogatni benneteket, nincsenek ilyen cuccaim ami hasznos lenne nektek.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #31285 üzenetére
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #31279 üzenetére
pár liter nitro / úgy 250 / session / meg 3db 1200w os minőségi táp és olyan 6-8 óra hogy eredmény is legyen belőle. meg még + 2 ember aki folyamat locsolja a nitrot
vgpu / vmem / talán vpll mod. a jumper szerepét nem tudom pontosan, talán coldbug, bár azt is forrasztani kell.
actual vantage Performance WR
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #31278 üzenetére
Jah, hát ütne.
Már csak az összeszerelés is fél napba tellene, meg hát kéne egy pár liter LN2.
Subaru, milyen célt szolgának azok a forrasztások a GTX580 -akon. Az a jumper se kutya.
mod: jah, hogy a kártya felülfeszelésére szolgálnak.
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone #31276 üzenetére
már csak 100k a lap..
illetve ja, oda már egy 1200-1500w-os táp illik.. főleg tuning mellett.. -
gYaLo
őstag
válasz
Cybertrone #31269 üzenetére
sr2 az egy másik dimenzió..
Azért megnéznék egy tesztet:
2 x 995x ; 2 x 590 vagy 3 x 580..
Nem akarsz beruházni, Laraxior ?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #31269 üzenetére
Szerintem ott is menne.
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #31265 üzenetére
Szerintem elég magas a vidje neki... aztán elfogy a power közeledvén a 4.5ghz-hez...
1.35.1.37v körül szvsz meglehetne próbálni hisz víz alatt van, meg elvileg ez bírja a meleget is kicsit jobban, de nem báncsuk egy igáslótól ez is jó... ez olyan mint a hummer megy ha muszály de inkább csak robogásra tervezték... ellenben a 980x abszolút ferrari
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #31264 üzenetére
Nem, azért írtam, mert ez a Xeon is elég szépen megy. 4,5GHz már sok lenne neki 24/7, de így 4.4-en még tök rendben van.
-
Cybertrone
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #31254 üzenetére
Ajj, az nem valami combos.
-
Cybertrone
veterán
válasz
lizakattila #31259 üzenetére
Nem eladta, elkérték tőle, és nemesebb célokat fog szolgálni!
Am a WS asus lapok támogatják hivatalosan is, de úgy látszik a nem ws lapok is! Nincs gond a xeonnal amúgy, még ismerkedem vele
Mellesleg csak tesztre van nálam! -
mpierre
veterán
válasz
lizakattila #31259 üzenetére
A giga ud5 se támogatja hivatalosan, de megy benne. Van egy két lap így. Mikrokód függő... ha benne van megy, ha nem, hát....
-
lizakattila
senior tag
válasz
Laraxior #31256 üzenetére
Most akkor ki kivel van?
Tehát Cyber eladta a 980-at és ment hozzá a xeonod, Neked pedig megmaradt a (fölöslegesen vett) 920? Kicsit összekuszálódtam.Még a végén kiderül, hogy az alsóbb kategóriás lapokban is lehet xeon-okat hajtani, ilyen elven, hogy az r3e sem támogatja "hivatalosan".
-
Laraxior
titán
jééé megy R3E-ben az X5660... kár hogy mindenhol azt írják hogy nem megy
mert nincsen benne a supportban...egyikben sincsen,mégis megy -
flash-
veterán
sziasztok
van egy i7-930 procim
asrock oc tuner szerint 3600MHz en megy a proci.
venti Scythe Mugen 2
a szobában 28-30 fok van, a cpu temp 44C
realtemp:46 44 47 43win7ben desktop módban
ez kevesebbnek kéne lenni a hőmérsékletnek?vagy ez az én esetemben átlagos?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #31247 üzenetére
időben kiderül minden
inkább nem támasztok nagy elvárásokat és nem fogok csalódni
off end. -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #31245 üzenetére
nem lesz az első alkalommal meghúzva nyugi
hát a második randit már nem tudom garantálni -
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #31244 üzenetére
Ez a proci olyan mint egy apának a bombázó lánya... El kell engedni a kislányt mert szeretne szórakozni, de tudja az apuka hogy az első alkalommal meghúzzák...
Na most tudom hogy a procim egy különleges cucc, nem arra teremt hogy egy asztali gépben 4.2ghz-n mennyen hanem arra hogy a listák élén vigyorogjon
Bár tegyük hozzá még egy olyan szilíciumdarabom nem lesz ami 1.27v-on 4.4ghz-en fityeg csak úgy mert megy neki -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #31243 üzenetére
megegyeztünk
lesz nyoma nem is pici -
helkis
veterán
válasz
Cybertrone #31233 üzenetére
kinek megy? engem is érdekelt volna..
-
Cybertrone
veterán
Nah péntek estétől egy 970 tulaja leszek
Egy kedves fórumtársat nagyon izgatott a 980x, én meg odaadtam neki mert jó fej vagyok
-
MPowerPH
félisten
Jah, esély nem sok rá, hogy házba tegyed. Azt szerintem nem bírná az alaplap. Így asztalon rendben van.
Az a baj, még kicsit vadabb tuningra sem jók ezek, mert a hőcső mínuszban szépen befagy, és onnantól semmit nem ér. Ha nagyot akarnak alkotni csináljanak olyat, ami mínusz 20C-ben is szépen teszi a dolgát. -
gYaLo
őstag
Azért ez se kutya: Scythe-Susanoo
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #31219 üzenetére
LOL, ez van vagy 2Kg. Vagy nem a tömörségre, hanem a felület nagyságára mentek csupán, akkor meg zsákutca lesz.
-
Laraxior
titán
24cm széles..pont mi az alaplapom
Teljesen jó a cucc,ugyanis felül is van nekem a házban 3 venti, nagyon jól kapná a levegőt a CPU-hűtő. Tényleg van rajta valami ami odafogja a házhoz...gondolom hogy ne rántsa magával az egész kócerájt
szerintem 1kg biztos van..ventikkel vagy anélkül... -
HSM
félisten
-
Laraxior
titán
új Thermaltake hűtő..ltd lesz...ebből be kell szerezni egyet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #31209 üzenetére
Neki 6 pin to 8 pin kell vagy molex to 8 pin. Enermaxán csak 2 hatos van a Gainward Rev 2-es GTX295-nek meg az kevés.
De amúgy tök igazad van. -
flash-
veterán
sziasztok
egy kérdés:
az i5-2500k proci gyorsabb,jobb mint az i7-930? -
gYaLo
őstag
válasz
Cybertrone #31202 üzenetére
Természetesen a hűtőre gondoltam
Qru: milyet lenne érdemes venni?
Igazából a hang is fontos szempont már. Általában 2500at forog a két 12es venti, aminek azért van hangja..mondjuk szoftveresen leszabályzom 1000rpm re és egyből jobb
-
Qru
MODERÁTOR
Párfokot ha nyersz vele legjobb esetben is 3-5 fokot max. Nem érdemes szvsz vesződni vele. Ha garos a procid meg akkor bukod a garit, azért meg pláne nem érdemes. Igaz nem nagyob szoktak meghalni ha rendesen bánsz vele, de sose lehet tudni. Eladnod is könyebb mint egy nongaros polírozottat. Még ha soha nem tekreted 4GHz fölé a leendő vevők akkor is azt fogják hinni, hogy biztos sokat kapott. Pedig mit neki 4GHz 1,3V-al...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Core i5-10400F + gyári cooler eladó
- Intel Xeon E5-2600 v3 processzorok - E5-2603v3,2650v3,E5-2658Av3,E5-2660v3,E5-2680v3,E5-2690v3
- Intel Xeon E3-1220v6 4 mag / 4 szál 3.0GHz+ processzor, ajándék GD900
- Intel Core i7-9700 - i7-8700 - i3-8300 - i3-8300T - Gold G5600 / garancia / számla / több db
- i9-14900K + PHANTOM GAMING ASRock Z790 Riptide WiFi
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest